Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell lerázni egy fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell lerázni egy fiút?

Figyelt kérdés
Én 5.-es vagyok a fiú pedig 7.-es . Mostanában mindig üzen nekem és én válaszolok ( beszélgetünk ) Azt mondja , hogy szerelmes belém . És találkozni akar én meg kitalálok kifogásokat . De ez a fiú nem akar felválalni ! Azt mondja , hogy ne beszéljünk egymással a suliba mert van egy-kettő tahó osztálytársa ! És már meg is kérdezte , hogy leszek-e a barátnője én nem válaszoltam ! Hogy rázzam le ??? Nem akarom , hogy megsértődjön ! Azt se , hogy furán jöjön ki !!
2012. szept. 24. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

NEM!

2012. szept. 24. 14:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi nem ???
2012. szept. 24. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű "nem"-mel kellene kezdeni.
2012. szept. 24. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a gyerek szerelem olyan szép :) Megmondod neki hogy már van valakid.
2012. szept. 24. 15:24
 5/5 A kérdező kommentje:
de az a fiú felsem válallna ! mert azt mondja , hogy a suliba tegyünk úgy mint ha nem is ismernénk egymást !
2012. szept. 26. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!