Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet finoman lerázni egy fiút?
Figyelt kérdés
Ha folyton hívogat találkozni, írogat, azt hiszi hogy ez jópofa.2012. júl. 22. 22:21
1/13 AvernusTriad válasza:
Közöld vele, hogy hagyjon békén.
Aztán ne vedd fel, ne olvasd el.
2/13 anonim válasza:
Finoman? Küldd el, de közben adj neki pilótakekszet, az finom.
3/13 anonim válasza:
tedd barátzónába úgy hogy ő is értse hogy ott van, és onnantól nem szervez programot
4/13 Hole Hunter válasza:
Megrázod a fát, de esés közben elkapod... :)
5/13 mizuzizu92 válasza:
Ezt nem lehet szerintem finoman leközölni , csak mond meg neki hogy mi van tisztában legyen vele.
6/13 A kérdező kommentje:
3. ezt pontosan hogy tudom elérni?
Megmondtam neki hogy nem szeretnék tőle semmit, sajnos mégis nyomul..
2012. júl. 22. 22:28
7/13 anonim válasza:
A barátzónás dolgot úgy tudod elérni, hogy úgy viselkedsz vele, mint egy baráttal. Lerázni ha nem tud rólad sokat, akkor mondd neki, hogy összejöttél mással.
8/13 A kérdező kommentje:
Az a durva hogy eddig is úgy viselkedtem vele, viszont közel lakik. Lehet a második megoldás lesz, ha semmiképpen nem hagy békén, maximum megkérem valamelyik fiú ismerősöm hogy időnként kísérjen haza. :) Szeretem egyenesbe intézni a dolgokat, de úgy látszik nála ez nem használ :(
2012. júl. 22. 22:39
10/13 anonim válasza:
Mond meg neki hogy egy görény vagy kicsi a farka :D Nem finom de hatásos elküldés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!