Hogy lehet finoman lerázni a "nem kért" segítséget mindenáron adni akaró anyóst?
Hu,én totál megértelek! :( Sajnos az enyém egy házban lakik velünk..elöre félek..így is állandóan zaklat,már szó szerint!Èn is félek,mi lesz,már jó elöre megbeszéltem a férjemmel,hogy NYUGALMAT szeretnék!Csak hármasban szeretnék lenni a kis családommal,hisz nekünk is meg kell szoknunk sz új felállást!
Muszáj,hogy ezt megértsék!Meg kell gyözni öt-talán aférjednek sikerül csak,-hogy boldogulni fogtok,mert TI- Te,a Picike és a férjed- egy család vagytok!Max tegyétek hozzá,ha tényleg nem megy szóltok-csak,hogy megnyugodjon..
szorítok,hogy sikerüljön!!!! :)
Szia!
Nagyon sajnállak, hogy ilyen tolakodós az Anyósod! Ne hagyjátok, hogy odamenjen hozzátok, bármilyen áron, de ne! Valamit próbáljatok meg kitalálni, azt nem tudom mit!
Az én Anyósom nem is engedte meg a férjemnek, hogy egyáltalán itthon legyen velünk a kórház utáni első héten!!! Mert családi vállalkozásban dolgozunk egy cégnél és inkább átjött mindennap és próbált segíteni, de nem tudott, mert csak fusztrált a jelenléte, nem bírtam szoptatni, meg ha altatás volt akkor állandóan kiküldött majd ő addig én pihenjek! Persze pihenni meg nem tudtam, hisz sírt a baba. Aztán meg olyat is mondott, mert később értünk haza a gyerekorvostól, hogy be lehet hamarosan zárni a boltot, mert a bolt sosincs nyitva! Ekkor pattant a húr és elküldtem haza és azt mondtam, hogy majd szólunk, ha át kell jönni! Talán két napig próbálkozott, hogy jöjjön-e, de mindig le lett állítva! Most már csak mi visszük a lánykát, ha esetleg kell kicsit vigyázni rá, de egyre ritkább szerencsére!
Boldog babavárást kíván 8 hónapos anyuka!
Ha akarsz írhatsz a privát emailcímemre!
Ettől én is tartok, mert az én anyósom is egyre jobban nyomul, pedig még van vissza pár hetem.
Nekem a párom megígérte, hogy segít és csak egy szavamba kerül és leállítja...háááát, nem tudom, sikerül-e majd. Érdekes, hogy a saját anyám nem tolakszik, és a terhességem alatt is a távolból figyel rám és csak akkor ad tanácsot, meg akkor "szól bele", ha én kérem. Ez annyira sokat jelent nekem, mert biztonságérzetet ad és mellette egyfajta szabadságot, önállóságot.
Szóval én bízok a párom ígéretében. Amúgy meg is merem majd mondani neki(anyósnak), ha mindezek ellenére nem hagyja abba, de első körben a páromra bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!