Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy szoktátok lerázni a fiúkat?

Figyelt kérdés
akitől nem akartok semmit
2012. okt. 31. 21:22
1 2
 1/14 Rainbowinthedark ***** válasza:
52%
Kegyetlenül,de nagyon
2012. okt. 31. 21:23
 2/14 A kérdező kommentje:
és az milyen?
2012. okt. 31. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:

Hmm... múltkor eléggé erőszakosan nyomult rám egy srác, aki ráadásul nem is tetszett. Mondtam neki, hogy: Én azt hiszem, most inkább elmegyek...

És elmentem.

4/14 anonim ***** válasza:
Erre nincs szükség. Mivel a beszélgetésbe vhogy belecsempészem hogy van barátom, és nem fogom szegényt reménnyel kecsegtetni, és nem okozok fájdalmat. Így tudom hogy innentől a beszélgetés tényleg baráti, szándékok nélküli lesz.
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon rámakaszkodik és idegesít már akkor tényleg kegyetlenül.

Mikor már hatodjára kell neki elmondani kedvesen hogy nem akarsz tőle semmit de ő zaklat tovább akkor már elszakad nálam a cérna..:D

Ha kedves normális a pasi akkor én is kedvesen megmondom neki hogy bocsi de nem akarok tőled semmit.

2012. okt. 31. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem sajna birkatürelmem van, és én iszom a levét
2012. okt. 31. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát először célozgatok, hogy nem akarok semmit, vagy kerülöm a témát. Aztán ha tovább próbálkozik, akkor intelligensen, de egyértelműen megmondom, hogy nem szeretnék tőle semmit. 21/L (persze gondolom olyan finoman nem lehet közölni, hogy ne essen rosszul)
2012. okt. 31. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:

hát először normálisan csak beleviszem a beszélgetésbe hogy van valakim vagy nicns szándékom most akárkivel is összeállni... vagy egy tulajdonságát beleviszem a beszélgetésbe úgyhogy az nem tetszik, nagoyn nem tetszik nekem (de nem őrá vonatkoztatva hanem úgy általábanosan... pl: kék a szeme akkor valahogy a szemszínre viszem a témát és "Annyira imádom a barna szeműeket... annyira szép meg mittoménmi, de a kék nagyon nem tetszik.. annyira rideg meg mittoménmi)

Aztán volt nekem egy olyan emberke aki nagyon rám tapadt és már mindent kipróbáltam. Konkrétan a szeme előtt flörtölgettem másokkal, majdhogynem a szemébe mondtam hogy menjen innen... olyanokat csináltam hogy beszélt hozzám, elfordultam... még minden beszélt hozzám... elmentem.. és utánamjött... Az olyanoknak legjobb ah a szemébe mondod hogy nem és kész. Mondjuk szerencsére nekem csak egyszer volt ilyen, de akkor kegyetlenül durva voltam szegénnyel mert annyira felidegesített aznap már... (konkrétan az volt hogy egy tök perverz vigyorral a kezemet elkezdte "simogatni" egy ilyen falevéllel bioszon... úgy kiakadtam azon hogy nem igaz)... de ha nem vagy anyira ideges és nem fél évenkeresztül próbáltad a legkülönbözőbb módszerekkel lerázni akkor javaslom hogy először kedvesen csináld... :D

2012. okt. 31. 21:42
 9/14 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat :)

van egy fiú aki nagyon szeret, és szoktunk sétálgatni de ez olyan mintha reményt adnék neki és valahogy el kéne ezt felejteni..de hiányozna hogy valaki ennyire foglalkozzon velem mint ő :/

2012. okt. 31. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Saját magad és a srác érdekében se folytasd ezt így. Keress magadnak pasit, ha azt akarod, hogy valaki így foglalkozzon veled, de őt ne hülyítsd, ha semmit nem szeretnél tőle.
2012. okt. 31. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!