Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után hogyan kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogyan kellene viselkednem vele?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősöm egy hete elég flegmán beszélt velem telefonon(amúgy is néha bántó a stílusa, de velem eddig még nem volt ilyen), tudom, hogy rengeteg problémája van, de ezekről nem én tehetek, és sosem tűrtem el, ha valaki ok nélkül bánt. Nagyot csalódtam benne.

A beszélgetés után írtam neki egy sms-t, hogy sajnálom, ha úgy érzi, bármivel is megbántottam, vagyis bocsánatot kértem olyanért, amit el sem követtem. Nem reagált rá azóta sem, és nem is találkoztunk az eset óta. Most nem tudom, hogy hogyan kellene viselkednem vele, mert nagyon úgy néz ki, még talán neki áll följebb, hogy én berágtam az ő bunkó viselkedése miatt. Biztos vagyok benne, hogy semmi rosszat nem tettem, mert a legutolsó találkozás és beszélgetés alkalmával még nagyon kedves, aranyos volt, majd rá pár napra jön ez az érthetetlen viselkedés.

Nagyot csalódtam benne, ráadásul az sms-ből rájöhetett, hogy megbántott a viselkedésével és ennek ellenére sem reagált rá. Gondolom itt érvényes a "hallgatás beleegyezés" elv...

2012. dec. 29. 13:24
 1/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Ha bunkó volt veled és azóta sem hajlandó bocsánatot kérni, nem méltó a bizalmadra.
2012. dec. 29. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én levegőnek nézném, ha szólna hozzám nem szólnék neki vissza semmit, és ha 1x megkérdezné, hogy mi a bajom akkor elmondanám neki, és ha erre is "úgy" reagál akkor meg ezen nem lehet mit csinálni ilyen és kész. Vagy elfogadod vagy hagyd, hogy elmenjen..
2012. dec. 29. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta már többször is összefutottam vele az utcán és először kicsit tartózkodóan köszönt, de legközelebb már úgy, mintha mi sem történt volna. Viszont én nem tudok csak így átlépni az eseten, mert ő bántott meg engem. Vagy mégis tegyek én is úgy, mintha nem történt volna semmi sem?
2013. jan. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!