Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkálnak a barátaim?
Figyelt kérdés
Régóta szerelmes vagyok egy fiúba és amióta tudják a barátnőim folyton ezzel csesztetnek... De miért? Ők ebben örömüket lelik?? Persze egy kis piszkálódás belefér na de ez már nagyon durva... tudom,most jön az h ezek nm barátok pedig azok,mert máskor vigasztalnak,és együtt dírnak velem,csak eben a témában nagyon idegeítők... szval akk miért csinálják ha tudják h ez nekem rossz?2012. dec. 28. 01:04
2/8 okoska31 válasza:
valamelyik másiknak is tetszik, pl.
irigyek.
3/8 fospuska válasza:
talán küldd el őket a k.rva anjukba. az mindig segít.:)
5/8 anonim válasza:
Irigyek, hogy sikeres vagy. Mondjuk az én barátaim azon voltak mindig is, hogy valami csajt segítsenek felszedni.:D
6/8 anonim válasza:
Hát pont ezaz , hogy látják rajtad hogy ezzel feltudnak cseszni,és annál jobban csinálják !
(mi is ezt csináltuk tini korunkban)
7/8 anonim válasza:
de legalább az egyik irigy.
vagy
tudják hogy fogadják a jelet a túloldalról és így noszogatnak.
8/8 A kérdező kommentje:
Hat lehet h tényleg irigyek mert gyszer rammosolygott ed annak nagyon orultem :-)
2012. dec. 28. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!