Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet ismerkedni nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni nőként ha nincsenek barátaim, és munkám sem?

Figyelt kérdés
Visszahúzódó is vagyok, barátaim nincsenek, szórakozni nem járok.
2012. dec. 22. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
langelus?:D
2012. dec. 22. 19:01
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
A neten.
2012. dec. 22. 19:07
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Keres munkát és legalább ott barátkozz.
2012. dec. 22. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Keress magadnak valami hobbyt és ott-járj el könyvtárba, úszni, tánccsoportba stb.
2012. dec. 22. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Ismerem a helyzeted. Nekem sincs munkám barátom is kevés (bár ők igaziak) Mivel munkám nincs ezért, a tánccsoport vagy ilyenek nem jöhetnek szóba mert nincs rá keret. A keress munkát megint nem jó tanács, mert gondolom a kérdező is, akárcsak én, keresi csak nem találja.

Van egy kutyám én vele mozdulok ki, pár gazdival már megismerkedtem, de ezek a találkozások a kutyasétáltatásra korlátozódnak...

2012. dec. 22. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Például itt is lehet! Ha nem gond, írtam egy privit, hátha...

29 F

2012. dec. 22. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
És mit szoktál csinálni?
2012. dec. 22. 19:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Keresd meg az ingyenes programlehetőségeket-könyvtár, néptánccsoport, görkorizás, önkéntes munka, karácsonyi vásár mindjárt itt a szilveszteri utvabál
2012. dec. 22. 19:52
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Miért nincs munkád? Most akkor szülők tartanak el?
2012. dec. 22. 20:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Menj emberek közé és vigyorogj.Valaki biztos szimpatikusnak talál.De ismerkedni szerintem bárhol lehet,nincs kiírva sehol,hogy "itt tilos ismerkedni".
2012. dec. 22. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!