Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én addig a napig hittem, h létezik fiú és lány között barátság. De feladtam, nekem soha nem lesznek fiú barátaim. Szerintetek létezik barátság fiú és lány között? 18/L
A legjobb barátommal a hétvégén lementünk a Duna-partra borozni, meg dumálni, és mind a ketten becsiccsentettünk már... megkérdezte tőlem, h gondoltam-e már rá úgy mint pasira, és h ki akarom-e egyszer próbálni vele.. és én mondtam neki, h nem még nem gondolkoztam el ilyeneken, és erre megcsókolt
persze én visszacsókoltam, és egész este tök jól elvoltunk, de másnap reggel amikor felkeltem, és visszagondoltam rá, szörnyű érzés volt...
ma a suliban rám se nézett, hozzám se szólt, oda se jött köszönni... nagyon félek, h végleg elveszítem, mint barátot... szerintetek ez az egész még vissza tud állni a régi kerékvágásba?
Lehet barátság természetesen! Néha szexeltünk, de néha meg oltottuk egymást meg ilyenek. Nem jártunk, soha nem fogtuk meg egymás kezét, köszönésnél pacsi vagy arcrapuszi. Csask néha kiszaladt a szobából mert nem volt hajlandó lenyelni....
De csak spanok voltunk
Nekem van lánybarátom, kb másfél éve dugtunk is. Sajnos én csak foltokban emlékszek,mert nagyon piásak voltunk. De a mai napig ugyanolyan közvetlen a kapcsolatunk. Amúgy én nagyon eltudnám képzelni barátnőnek, nagyon bejön a csomagolás meg a tartalom is. A mai napig is van, hogy átjön este filmezni, összerittyent nekem valami kaja félét, aztán együtt, egy ágyban alszunk, általában ölelkezve és a tapin kívül nem is történik semmi. Persze nekem ezeken a reggeleken a szokottnál is nagyon erekcióm van, de tökre nem érzem zavarban magam miatta. Mivel már voltunk együtt, így simán mondhatom neki, hogy ez ő miatta van :)
22/F
Létezik barátság. Van egy lány barátom már vagy 6-7 éve.
És csak barátok semmi egyéb nem fordult meg a fejünkben. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!