Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én addig a napig hittem, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én addig a napig hittem, h létezik fiú és lány között barátság. De feladtam, nekem soha nem lesznek fiú barátaim. Szerintetek létezik barátság fiú és lány között? 18/L

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal a hétvégén lementünk a Duna-partra borozni, meg dumálni, és mind a ketten becsiccsentettünk már... megkérdezte tőlem, h gondoltam-e már rá úgy mint pasira, és h ki akarom-e egyszer próbálni vele.. és én mondtam neki, h nem még nem gondolkoztam el ilyeneken, és erre megcsókolt

persze én visszacsókoltam, és egész este tök jól elvoltunk, de másnap reggel amikor felkeltem, és visszagondoltam rá, szörnyű érzés volt...

ma a suliban rám se nézett, hozzám se szólt, oda se jött köszönni... nagyon félek, h végleg elveszítem, mint barátot... szerintetek ez az egész még vissza tud állni a régi kerékvágásba?

2012. nov. 19. 17:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de én ez az este eslőtt még soha nem gondoltam rá úgy mint egy férfire, és olyan büszke voltam rá, h van egy fiúbarátom és nem akarunk egymástól semmit... és én tényleg megpróbáltam ma a suliban úgy viselkedni, mintha nem történt volna semmi, de úgy elég nehéz volt, h alig szólt hozzám
2012. nov. 19. 18:34
 12/17 Lifeishard ***** válasza:
Ritka, mint a fehér holló.
2012. nov. 19. 19:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Hosszú távon csak akkor, ha a srác meleg :P
2012. nov. 21. 15:23
 14/17 anonim válasza:
Nekem vannak lánybarátaim,akikkel elvagyunk,biliárdozunk,beszélgetünk,hülyéskedünk,ilyesmi. Szóval biztos létezik. 35/F
2012. nov. 21. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak úgy lehet barátság fiú-lány között ha mindkettőnek van párja, vagy nem úgy lógnak együtt nap mint nap, mint a fiú-fiú vagy lány-lány barátok.Mert ha egy fiú és egy lány mindennap együtt van, találkoznak, kibeszélik a gondjaikat, közös programokat csinálnak, akkor az EGYIK ELŐBB-UTÓBB ÚGYIS TÖBBET AKAR!!!!!Aki mást mond az hazudik.

A haverság meg teljesen más.

2012. nov. 22. 15:16
 16/17 A kérdező kommentje:

ma odamentem hozzá, h beszéljünk és mondta h nem akar erről beszélni, és otthagyott

szóval nemtudom, h most mit csináljak... annyira szeretem.. de csak mint barát :|

2012. nov. 22. 17:01
 17/17 anonim válasza:
Létezik... ha 12.000 km van köztetek...
2013. jan. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!