Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány és fiú barátság létezik?
Létezik, de ritka. Én rengeteg sráccal voltam már jóban életem során, és szinte minddel úgy ismerkedtem meg, hogy jó haver lesz, vagy jó fiúbarát. És időközben szinte mind szerelemmé, fellángolássá vált. Még azoknál is, akikről azt gondoltam, hogy biztos, hogy soha nem fogok érezni iránta semmit, ráadásul még elég csúnyácska is volt...mégis megtörtént, mert ahogy megismertem, és egymásra hangolódtunk, beszélgettünk, lelkiztünk, úgy beleszerettem időközben.
Talán 1, vagy max 2 srác volt össz-vissz, akikre tényleg csak barátként tekintek azóta is. Ezek közül az egyiket még oviban ismertem meg. Nem mondom, hogy nem gondoltam, rá, hogy lehetne köztünk valami, de nem volt olyan, hogy akartam volna vele valamit.:) Azt viszont nem garantálja semmi, és senki, hogy idővel nem fogunk egymásba szeretni, ahogy azt sem, hogy ők attól még hogy én nem érzek irántuk semmit, lehet, hogy ők éreznek.
19/L
Fiú-lány igen. Férfi-nő nem. (Mármint szigorúan csak baráti érzelmeken alapuló barátság.) Szerintem.
Kivéve néhány esetet, de tuti hogy valaha ott is megvolt közöttük a vonzalom legalább az egyik fél részéről.
Nekem is van férfi barátom. Az egyikkel évekig együtt voltam. Barátságból lett szerelem, aztán szerelemből barátság. A másik fiú barátommal pedig szintén vonzódunk egymáshoz, de amúgy sem vagyunk szinglik, úgyhogy nem is megyünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!