Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány és fiú barátság létezik?
Figyelt kérdés
Érzelmek nélkül.Ha nem akkor,miért nem?2012. jún. 25. 21:12
11/18 anonim válasza:
Létezik. De benne van a pakliban hogy egyszer az egyik fél elkezdhet többet érezni.
12/18 anonim válasza:
4. vagyok sejtettem hogy így gondoltad és ebben az esetben én nem hiszem h van barátság.
gondolj bele te sírsz a vállán vagy fordítva és ilyenkor szokott lenni az a bizonyos összenézés és már be is indultak az érzelmek.(rz csak egy példa arra hogy hogyan alakulhat tovább a dolog barátságnál)
13/18 anonim válasza:
Amennyiben egyikőjük sem vonzódik a másikhoz.
14/18 anonim válasza:
Én azt gondoltam létezik, de változott a véleményem az idő múlásával...
Lány vagyok sok fiu barátom volt, mert küzdősportoltam, motoroztam stb. velük. Tudom páran belém szerettek de barátok maradtunk-na most én érzem milyen rosz lehetett nekik akkor-most én szenvedek :(
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom de nekem 2 fiú barátom is akad.Mind a 2-vel nagyon jól kijövünk,de sose néztünk egymásra másképp. :)
2012. jún. 25. 22:27
16/18 anonim válasza:
vagy csak nem tünik fel neked mert van ilyen is.
17/18 A kérdező kommentje:
Hát azt szokták írni,hogy szeretlek..de csak mint barátot..Észre veszem ha egy pasi nyomul,de bennem csak az aranyos kis hugicát látják!
2012. jún. 26. 01:54
18/18 anonim válasza:
igen, létezik!!
tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!