Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok és még nem volt pasim, ez nagyon gáz?

Tiszta szégyen!!!!
Már messziről meglátja rajtad ezt mindenki! Én a helyedben elbújdosnék!!!
De most komolyan: annyira nagyon szükséged van egy 14-15-16 éves kis kezdőre? Aki belevisz olyanokba, amiben még ő sincs otthon?? Nem maradtál le semmiről. Tanulj inkább. L/22

Ha cigány lennél, kitagadnának:D
Mellesleg persze hogy nem gáz, hülyekérdés, elmondtak mindent.

Nem kell szerintem rögtön azzal lebaszni hogy már nemtudom pontosan de ne tömje mindhárom lyukát meg ne basszon..Ilyet egy szóval nem mondott,hogy gáz-e hogy 14 évesen még szűz. Amúgy egyáltalán nem gáz,ha valaki ezt mondta neked,akkor ne foglalkozz vele.Az ilyen kis plázapi**ák szokták mondani akik már átmentek 20 pasin.Ha meg magadtól gondolod,akkor ne tedd:D Nekem is 14 évesen volt először pasim,és most pedig már fél éve nincsen,mert nincs olyan aki úgy igazán tetszene,stb. Nem akarok azért járni valakivel,mert milyen gáz,hogy nincs pasim.Na érted..És gondolom nemsokára neked is meglesz az első fiú,mikor nem is várnád:)
16L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!