Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és még nem volt pasim. Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Énis 16 éves vagyok és nekem sem volt. Ne örcsölj rajta! Majd ha nem várod, úgyis felbukkan. Én nem is keresem igazán a páromat, majd rámtalál, ha akar, addig pedig elvagyok így. :)

16/L

2009. máj. 31. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Semmi baj nincs veled. Van aki még felnőtt létére sem volt fiúval. Ha majd eljön az ideje, úgyis fogsz magadnak találni valakit!A dolgokat úgysem szabad sürgetni! Nyugi, minden rendben lesz!:)
2009. máj. 31. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Nekem 22 évesen lett először igazi pasim (azóta is együtt vagyunk), addig nem is jártam senkivel, kalandajim is csak 18 éves korom körül kezdődtek! Nem vagy elkésve egyáltalán, sőt örülj neki, nem szabad ilyen korán elkötelezni magad, élj, bulizz, szórakozz és utána jöhet a nagy Ő. :)

25/l

2009. máj. 31. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Semmi baj nincs veled.
2009. máj. 31. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Még semmiről nem maradtál le szóval csak türelem :)
2009. máj. 31. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

szia én is 16 vagyok lány és még nem volt senkim,egyesek szerint túl válogatós vayok.van azonban aki teccik nagyonn de ő fiatalabb nálam.még sose smároltam senkivel de ezt nem reklámozom.A barátnőm(osztálytársam)gyönyörű,hívták modellnek a mayo c be tehát divatos is de nem ment végül...

nagyon okos meg értelmes de még sosem volt pasija

én sem értem miért

2009. máj. 31. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
talán az hogy te normális vagy és nem egy ringyó liba, mint a többi korodbeli? képzeld, ennyi idősen, mint te, én az első csókomon estem át, azt sem párral, csak egy "haverral"...megkértem, hogy mutassa meg, milyen... az első barátom már 17 éves szülinapom előtt nem sokkal volt, és az első tényleg komoly, hosszú kapcsolatom 18 éves koromban kezdődött el...most 20 vagyok és a vőlegényem a fiú...nem vagy semmiről lemaradva, akik már 14-15 évesen pasiznak orrba, szájba, sosem fognak találni maguknak egy komoly, életreszóló kapcsolatot...
2009. máj. 31. 13:33
 9/9 anonim válasza:
Őszintén én is megnyugodtam egy picit. Hiszen én is 16 vagyok. Soha nem volt még pasim, és nem is csókolóztam. Pedig többen próbáltak már kezdeményezni, de én mindig "beijedtem" ... pedig alapból nagyon társaságkedvelő, barátkozó típus vagyok. De ha egy pasi elkezd kezdeményezni görcsölni kezdek... :(
2009. jún. 13. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!