Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, hogy mindenkinek jópofiznom "kell"?
En ilyen voltam regebben hogy mindenkivel kedves es megerto voltam ott segitettem ahol tudtam, vissza meg azt kaptam h visszaeltek a bizalmammal kibeszeltek a hatam mogott stb. es egy ido utan nekem ebbol elegem lett es azt mondtam h tudjatok mit akk most megkapjatok amit erdemeltek es most mar ugy osztok mindenkit ahogy a csovon kifer en nem fogok senkinek sem nyalni es alszenteskedni aki kocsog a azt is kapja vissza nehogy mar o kettot belem rug en meg nyaljak neki...
Azt mondom allj a sarkadra es aki szeret teged azt szeresd te is de aki nem annak adj kemenyen, es szard le h utalnak ezert. Utaljanak na es?!
engem egy csomóan azért utálnak mert nem jópofizok senkinek :D
komolyan egy lány ide jön hozzám és mondjuk el kezd kedvesen beszélni, de tudom, h mindenkinek azt mondja mennyire tuál engem és egy csomóan meg is utálnak miatta, de leszarom és nem leszek vele kedves. ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!