Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar, hogy mindenk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, hogy mindenkinek jópofiznom "kell"?

Figyelt kérdés
Nem akarok jópofizni, de akkor meg mindenki megutál, de már elegem van, hogy mindig mindenkivel megértő, rendes vagyok, míg hallom, hogy a hátam mögött kibeszél, elegem van, ezentúl elküldök a francba minden ilyen embert! Szerintetek igazam van, vagy helyesebb lenne mindig mindenkinek a képébe "vigyorogni"?
2012. dec. 27. 00:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Így van:)
2012. dec. 27. 01:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

En ilyen voltam regebben hogy mindenkivel kedves es megerto voltam ott segitettem ahol tudtam, vissza meg azt kaptam h visszaeltek a bizalmammal kibeszeltek a hatam mogott stb. es egy ido utan nekem ebbol elegem lett es azt mondtam h tudjatok mit akk most megkapjatok amit erdemeltek es most mar ugy osztok mindenkit ahogy a csovon kifer en nem fogok senkinek sem nyalni es alszenteskedni aki kocsog a azt is kapja vissza nehogy mar o kettot belem rug en meg nyaljak neki...

Azt mondom allj a sarkadra es aki szeret teged azt szeresd te is de aki nem annak adj kemenyen, es szard le h utalnak ezert. Utaljanak na es?!

2012. dec. 27. 01:27
 13/16 anonim ***** válasza:
honnan tudod hogy mások szeretnek téged? lehet hogy utálnak azért mert mindenkivel jópofizol én pl személy szerint ki nem állhatom az ilyen embereket... utolsó talpnyalónak tartom őket
2012. dec. 27. 01:57
 14/16 anonim ***** válasza:

engem egy csomóan azért utálnak mert nem jópofizok senkinek :D

komolyan egy lány ide jön hozzám és mondjuk el kezd kedvesen beszélni, de tudom, h mindenkinek azt mondja mennyire tuál engem és egy csomóan meg is utálnak miatta, de leszarom és nem leszek vele kedves. ennyi :D

2012. dec. 27. 02:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Én pont az ellentéted vagyok, soha senkire nem mosolygok, soha senkinek semmit! az elvem, de én maximumot várom el , illetve jó önző vagyok, és meglehetősen barátságtalan, arrogáns és kihúzó. Ja ,és a lényeg, soha nem is volt még senki nőm. Szóval ha ez szeretnél lenni, akkor azt tanácsolom hogy NEEEE!
2012. dec. 27. 04:19
 16/16 A kérdező kommentje:
# 12 igazad van, aki jó hozzám, csak azzal kell én is jó legyek, nem is rossz :)
2012. dec. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!