Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit szerettek es mit nem szerettek a lanyokba? ;)
Szeretem ha könnyen kapható, és elég jól érthetően jelez, szinte nyit az ember felé, leszólít, és szeretm ha nem egy túlnevelt elves majom, szeretem ha nem prűd, és nem az a megbotránkozós fajzat. aZokat a nőket ki nem állahtom ugyanis, akik mellett egy ba zdmeget nem lehet kimondani, mert rögtön besértődik, meg nekiáll megbotránkozósolódni :P
Nem szeretem ha túl okos/kodó/ túl öntudatos, túl affektálós, és azt is kifejezetten útálom ha ez a miss picshha szőke hajú rózsaszín kosztümben táskakutyával mászkálós kis görcs majom volna. AZ ilyeneket elég hamar takarítanám el a környezetemből.
Nem szeretem bennük továbbá, ha túl vihorászósak, túl viccelődőek, és még el is várják,hogy a partner is az legyen. Nem szeretem a bulizós beálítódottságú nőket. Nem szeretem ha iszákos és bagós egy nő. A legförtelmesebb, leggusztustalanabb, rosszabb mint a segszag.
Szeretm ha sportol a lány, és szeretm, ha inkább komolyabb, és lehet vele klasszkat beszélgetni, ölelkezni puncizás előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!