Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és Lányok! Kit mennyire zavar, hogy egy fiúnak vagy egy lánynak, hány exe van/volt?
Engem nem zavar, nő vagyok. Legalább van tapasztalata :)
Az zavar, ha senkije sem volt soha.
Őszintén kimondom, hogy zavarna. Tudom semmi közöm nincs ahhoz kivel feküdt le a múltban és hányszor de zavarna a tudat, ha feltűnően sok lenne.
Ha sok egyéjszakás kapcsolata volt akkor úgy hinném a jövőben is könnyebben elcsábulna mivel fontosabb neki a testiség mint egy átlag lánynak. Ha pedig mindössze 1 hónapot járt ilyen-olyan fiúkkal de minden lefeküdt az sem esne túlságosan jól.
engem a barátnőm 2 exe zavar, de nagyon. leginkább azért, mert mindkettőt ismerem, sőt barátaim is voltak, és én már akkor felajánlottam a szívemet a hölgynek, de akkor először őket választotta. Ha két vadidegen lett volna, le se szarnám. De ettől függetlenül boldogok vagyunk.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!