Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket, ha egy lánynak nem olyan szépek a fogai? Itt nem arra gondolok hogy feketék, sárgák, hanem hogy kicsit több a hézag a fogak között.
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 22:54
1/14 anonim válasza:
Engem pl. egyáltalán nem zavarna.
4/14 anonim válasza:
Nem zavar, mivel nekem is van egy pici szépséghibám a fogaimmal. De ha ez nem lenne, akkor sem érdekelne.
5/14 anonim válasza:
Ha csak hézag akkor egyáltalán nem.
6/14 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs az ilyesmivel ;)
22/f
7/14 anonim válasza:
Szerintem nem baj nekem is van rés a két első fogam között:)
8/14 anonim válasza:
Ha különben mossa rendszeresen, tiszta, ápolt akkor semmi baj! A szerelem, szeretetmilyenségét, a kapcsolat hosszát nem ez határozza meg.
9/14 anonim válasza:
szia. Nekem is ugyan ez a bajom, néha kicsit rosszul érzem magam ez miatt hogy szünetes a fogsorom. Egyszer én is feltettem itt egy ilyen kérdést és ott sem volt gáz senkinek. ahogy elnézem itt se :) szóval én is csak ennyit tudok mondani hogy nincs vele semmi baj. 21/f
10/14 anonim válasza:
Észrevenném, de nem tudna zavarni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!