Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Szép arca van, tökéletes alakja, csak a fogai nagyon feltűnően csúnyák. (sárga és kusza)
Nagyon visszataszító?
Én azt gondolom,hogy akár nőről akár férfiról legyen szó, a higiénia ott megmutatkozik.Nekem első,hogy ha mosolyog egy pasi megnézem a fogát, sok mindent elárul.
Lehet vki kívülről szép + csinos, ha amúgy nem igényes.
Én undorodnék egy ilyen fogú pasitól (itt a sárga szó alatt értem az undort). Az hogy kusza nem gáz, csak legyen ápolt
22/L
De ő soha nem dicsekedne vele, inkább igyekszik rejteni. Nem szokott vigyorogni és keveset beszél.
Egyébként nem rohadnak a fogai, csak reménytelenül sárgák. De ápolja rendesen.
Ti ennyire nagyon hülyék vagytok? Olyan színűek a fogai mindenkinek mint amilyen a csontja, sikálhatja azt két hétig folyamatosan akkor sem lesz fehérebb mint az alap.
Az meg, hogy valakinek természetes fehér fogai legyenek, az nagyon ritka.
Kicsit elfogult vagyok, mert magam is a fogaimmal küzdök.
Valami genetikai hulladék vagyok és Nekem sem a legszebbek a fogaim, de igyekszem javítani rajtuk.
Ebböl kiindulva meg tudom érteni és értékelem ga tesz ellene.
A párkeresés nem lóvásár!
Nehogy már a fogai alapján ítéljünk meg egy embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!