Fogvándorlás? Ilyen lehetséges? Mit kell ilyenkor tenni? 15/L
Ma voltam a fogorvosnál , mivel úgy vettem észre hogy .. mintha a fogaim közt "hézagok" kezdenének lenni,és igazából még nem annyira feltűnő, de engem kezd egyre inkább zavarni.Elsőnek azt hittem hogy fogkő vagy valami más,de nem az . Nekem hiányzik három fogam (jobb oldalt felül a második zápfog , bal oldalt felül a második zápfog , és bal oldal alul a második zápfog) ezek annyira nem is zavarnak mivel mind három az utolsó előtti fog(és majd egyszer meg is akarom őket csináltatni porcelánból). A fogorvos azt mondta hogy mivel hiányzik három fogam ezért elkezdet vándorolni a fogaim. Igazából nem tudom mit tegyek mert nagyon félek hogy "szünetek" lesznek a fogaim közt.Attól függetlenül hogy hiányzik 3 fogam , én attól még vigyázok a fogaimra,mert nagyon szép egyenes ,fehér fogaim vannak ..nincs is lyukas fogam. Az említett fogvándorlás esetén mi a teendő? Mit csináljak hogy ne legyenek hézagok?
Köszönöm a válaszolóknak!! :)
Semmit se csináltassál!
15 évesen még a fejed is nő, emiatt csúsznak szét a fogaid, de pár év múlva meg majd jönnek ki a bölcsességfogaid, és azok meg majd nyomják őket össze.
Ha egyszer megfuratod a fogzománcod bárhol is, az az életbe nem lesz többet tökéletes, 5-6 év múlva meg kihúzathatod!
# 7/7
de. sajnos vannak olyan "orvosok" vagy inkább hentesek, akik pénzért mindent..
Itt van csiszolás nélküli fogpótlás is, de gondolom jó ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!