Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és Lányok! Kit mennyire zavar, hogy egy fiúnak vagy egy lánynak, hány exe van/volt?
Figyelt kérdés
Már mint, hogy hányszor volt már másokkal kapcsolatban.2012. dec. 26. 20:46
11/12 anonim válasza:
Semennyire nem zavarna. Olyan sokfélék vagyunk, olyan sokféle indoklásból döntünk az életünk alakulása felől (párkapcsolatok, kalandok esetében is), hogy kb. semmit nem mond nekem az, hogy a másiknak mennyi kalandja, párkapcsolata volt. Vagy legalábbis a mi életünk, kapcsolatunk szempontjából lényegtelen dolgokat mond el. Pl. ha valakinek több futó kalandja volt, nem törvényszerű, hogy elcsábul egy komoly kapcsolatból. Lehetséges, de annak vannak egyéb jelei is, eleve látszik a hozzáállásán.
12/12 Kutyus70 válasza:
Pasi vok. Úgy gondolom nem túl fontos az, hogy előttem hány pasija volt. Ami fontos csak az, hogy míg együtt vagyunk, addig csak ÉN legyen, hiszen nekem is csak ő van. Az exek, hogy neki, vagy nekem hány volt a kapcsolatunk előtt az már a múlt kategoriába tartozik, és a jelen boldogságunkat nem befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!