Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy srác pénzért szexel (férfiakkal és nőkkel egyaránt)?
Figyelt kérdés
fiú, srác, prosti, hímringyó, férfiprosti, vélemény2012. dec. 25. 21:11
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, a kulcsszavakat rossz helyre írtam!
2012. dec. 25. 21:12
2/11 anonim válasza:
hát nem irigylem a csávót. a férfiak miatt sem, meg azért sem, mert ugye a jó nőket van ki megdugja, így neki a rondákra kell felállítania a monyát
3/11 anonim válasza:
hát ha végképp nincs más megoldás a pénzszerzésre akkor sajnálom hogy neki így kell
viszont ha lenne más módja pénzt szerezni, netán élvezi...akkor egészségére
4/11 A kérdező kommentje:
Dolgozom mellette, de havi nettó 130-ból nem tudok megélni...
2012. dec. 25. 21:15
5/11 anonim válasza:
"de havi nettó 130-ból nem tudok megélni..."
Azt meg hogy nem? Netto 130 már jóval meghaladja az átlagmagyar netto fizetését...
6/11 anonim válasza:
Ugyanaz a véleményem mint a női prostikról. Egyszerűen qrva és kész..
Nekem sosem kéne olyan pasas aki pénzért lefekszik férfival,nővel...Mindegy kicsoda, hogy néz ki csak fizessen.. A hideg rázna tőle...
7/11 anonim válasza:
Sajnálom, hogy a fáradalmas munka helyett inkább az önbecslésének int búcsút (akár hajtja a vére akár nem, kétlem, hogy minden egyes kuncsaft az ínyére lesz).
8/11 anonim válasza:
Nem tudnék lefeküdni egy olyan férfivel, aki már férfivel is volt.
9/11 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy elég negatív a megítélés, dehát ez van...
2012. dec. 25. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!