Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Gáz ha egy srác néz rajzfilmet?
Én is nézek rajzfilmeket, szerintem nem gáz:D
20/L
Attól függ mit amúgy.
Ugyebár a "felnőtt" rajzfilmeket kb. mindenki nézi 0 parával: Simpson, South Park, Family Gay
De rengeteg olyan rajzfilm van amiben rengeteg rejtett poén van + nosztalgiaérzés miatt simán elő lehet venni bármikor
Kullancs - a legnagyobb "szuperhős paródia" amit eddig láttam :D
De rejtett poénokból, paródiákból, mindenki számára élvezhető vicceken gazdag még a Johny Bravo, Mézga Család, Jaj a szörnyek, EdEddEddy, Flúgos Futam, Süsü Keselyűk, Frakk, Bátor a félénk kutya, Garfield "első" zériái, Dr.Bubó, Hé Arnold, 3 jóbarát és Jerry de jóindulattal még a Spongyabob is ide sorolható. Aztán van pár olyan amik inkább kedvesek, de a megvalósítás miatt igen szép látványvilága van, mint a Tomas a gőzmozdony eredeti "makettes" változata - mindig is lenyűgözött, hogy miket ki lehet hozni ebből. Vagy ott van a "The Real Adventures of Johnny Quest" amihez magyar szinkron az nincs, de a CGI jelenetek és minimális angoltudás bőven elégséges (a többi rész amúgy se érdekelt soha). Vagy ott volt a "Mike Lou and Og" aminek az alapkoncepciója zseniális.
Vagy ott volt Louie élete ami ugyebár maga a humorista gyerekkori élményeit mutatja be és a szereplőket is a saját ismerőseiről mintázta - de az összes arakter eltalált és realiztiku volt. Hasonló realisztikusság és ötletesség volt a "Kölykök a 402-es tanteremből"-nél is.
Odamondogatás terén jót nyújt a Boci és Pipi/Menyus illetve a Görcs ikrek is.
Addams Family még ami nagyon nagy volt, tetszett a groteszk nem nyálas, morbid család kalandjai :D
Érdekes színfolt a 2 Buta Kutya aminek végtelenül egyszerű sztorija volt, de a poénokkal nagyon jó lett.
Aztán a Walter Melon ami végig parodizálta az összes "nagy" kasszsikert...
Vagy ott vannak a Tom&Jerry jellegű rajzfilmek, mint az Oggy és a Svábbogarak...
De jókat lehet nevetni a Kétballkezeseken is.
Illetve vannak a "gyorsan bannolt" de nagyon durván odamondó rajzfilmek amiknek szerintem anno nem a Cartoon Networkon kellett volna futnia: ilyen a "Bárány a nagyvárosban" ahol végig a kereskedelmi médiát fikázzák, illetve a szinte fellelhetlen "Spaced Out" amit nem is csodálok, hogy gyorsan leradíroztak, mert nagyon-nagyon csúnya balegyeneseket vitt be politikai és médiakritikai szinten.
Aztán ott vannak az animék amik mindenhol elfogadottak, Japánban meg aztán főleg - bár nem mindig reális még a saját világában sem a történet - pláne a főbosst lezúzó diáklány meg a perverz papi visszatérő klisé miatt.
Gáz akkor van, ha valaki a Gumimacikra, Micimackóra, Bentízre, Csóderre, Finejászésferbre Dáktélszre, Blinkibilre vagy szinte bármelyik minimaxos vacakra csápol meg az ehhez hasonlókra...
Jaj. A végére. Nem vagyok csajje, de rajzfilmes kérdésekhez mindig hozzászólok nem bírom ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!