Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, illetve Nők, rátok hogyan hatna az, ha pl tetszik egy srác, és kiderül, hogy rendőr? :S
annyiszor hallottam már, hogy a legtöbb csajnak bejönnek a rendőrök... de miért? én lehet, hogy szégyelleném ha a pasim rendőr.
kort is.
Hát, vessetek meg, de ki az, aki szerintem 1000 rendőrből olyat fog ki, aki pl a nemrégiben láthatott videóban csövesnek saját pénzből vesz cipőt. Azaz a nem korrupt, üres fejű rendőr.
Ha még olyan is lenne se jönnék vele össze, mert a parancs, az parancs, és valószínűleg a vízágyúk 2 külön oldalán állnák, egymással szemben
miért szégyelli valaki ha a párja dolgozik?
normális ember tuti nem...
2# az sem egészen úgy volt- pár nappal előtte megjelent egy ugyan ilyen videó, csak külföldi rendőrök tették( talán Amerika?), és innen jött az ötletük. Meg azért az ezt támasztja alá, hogy egész le lett kamerázva.
A kérdésre válaszolva, biztonságban érzik magukat a nők rendőrök mellett, emiatt inkább vonzó, mint egy kocka programozó( programozó barátnők nem kell megsértődni!).
bizony van néhány szakma képviselője, akivel nem járnék, nem a szakma miatt, hanem a hozzá tartozó személyiség miatt, amivel ezt a szakmát választotta, ilyen a rendőr is
elnézést a rendőröktől, a kérdésre válaszoltam...így nem szégyellném
Lasix, hm, ezt nem is tudtam
Am beletrafáltál, párom programozó xD. Ehhez képest sose látni gép előtt, ha nem meló van, mellesleg focizik. El se hinné senki, hogy mi a szakmája..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!