Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác így viselkedik, most akkor mi lehet a helyzet? (lécci olvasd el nagyon fontos! )
Na szóval,van egy srác aki régóta tetszik nekem,és sajna erre ő is rájött.(Meg kb még az egész osztály.:()
Régen nagyon jóban voltunk,egy csomót szemeztünk,beszélgettünk,meg titokban bámultuk egymást(volt amikor nem is annyira titokba )meg úgy tűnt hogy ebből azért lehet valami.;)
Aztán szinte egyik pillanatról a másikra elég bunkó kezdett lenni,meg eléggé lekoptatott mindig és új társaságot keresett.
Azért a szemezések még egy ideig megmaradtak,de aztán max csak annyi hogy mereven néz a szemebe(szinte összefúródik a tekintetünk),vagy elég mérgesen(kb mintha ki akarna nyírni,szal látszott h nagyon berágott valamin).
Próbáltam vele beszélni meg megtudni hogy mi a baja,de vagy előállt valami mesével(hogy neki nincs is velem semmi baja....) vagy kiröhögött a többiekkel vagy elszaladt.
Jó ideje már nem is beszélünk,ha pedig mégis muszáj valamit,akkor régebben elég látványosan vágta a pofákat,mintha szívességet tenne azzal,hogy szóba áll velem,most már inkább csak nagyon kínos neki ha velem kell beszélnie.Ha elmegyünk egymás mellett akkor lesüti a szemét meg próbál kerülni.
Ja és azt kihagytam,hogy egy csomó embernek ő mondta azt hogy bele vagyok zúgva meg egy csomó mindent rólam ami nem is igaz.
Meg amikor beszéltünk,azokat a dolgokat se kezelte túl diszkréten,hanem mindenkinek elpofázta.
Bocsi kicsit hosszú lett de nagyon fontos ez az egész nekem,mert még mindig nagyon szeretem!!!:'(
háát megpróbálom csak elég nehéz:S
köszi a normális válaszokat:))
am nemtom mennyire fontos,de inkább leírom
egy csomószor van olyan h a haverjai velem csesztetik,azon általába csak mosolyog
de van egy másik csaj akivel meg nagyon jóba van
akkor meg fujjol meg öklöndözik meg eléggé rosszul van még a gondolattól is h ők ketten....
a csaj is tesz néha megjegyzéseket
Pl egyszer "pasim"-nak hívta,hát a srác majdnem kiköpte az uzsonnáját xd
Szerintem próbáld meg azt hogy egy ideig hanyagolod,
(így meg látja hogy mit veszített)
ha meg így sem veszi észre hagyd a fenébe, találsz jobbat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!