Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » NAGYON FONTOS a helyzet h...

NAGYON FONTOS a helyzet h bulímiás vagyok egy éve, és tegnap feketét hánytam, ez most mi?

Figyelt kérdés
ne kérlek hagyjuk ki most minden ítélkezést, félek,mi lehet ez? elötte bevettem egy pár helexet, de az sárga színű volt, kérlek írjatok!!!
2012. jún. 18. 11:09
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy a gép előtt siránkozol, talán menj el egy orvoshoz. Ha semmit nem ettél, ami fekete, az könnyen lehet vér is. Ha vér, akkor fekélyed van. Az pedig kínos.
2012. jún. 18. 11:11
 2/36 A kérdező kommentje:
ettem ma milka cuccot amit a kenyérre kenünk, de olyat már hánytam ki korábban is... es gyógyulóban vagyok max napi 1X 2X csinálom, tegnap meg csokipudingot de az sem ilyen mert azt is hánytam már ki.. szószerint szürkés feketés.. volt egy öngyilkossági kísérletem már, ezért félek az otvostól.. de nemlehet h csak a helex miatt?, de a sárga.. meg még xanax, de az meg világoskék asszem
2012. jún. 18. 11:16
 3/36 anonim ***** válasza:
Lehet vér, lehet a csoki is. Még nem hánytam csokit, nem tudom, mennyire különbözik, de a vér határozottan fekete. És tényleg lehet komoly baja a gyomrodnak, ha mész a dokihoz, mindenképp említsd meg neki!
2012. jún. 18. 11:18
 4/36 anonim válasza:
Mi nem vagyunk orvosok, szóval NYOMÁS AZ ORVOSHOZ, ha még kiskorú vagy és nem tudják a szüleid akkor azonnal szólni nekik, nem kell félni, ez nagyon komoly dolog! Fontos, hogy segítsenek, ez nem a te hibád ez egy BETEGSÉG, senki nem itél el!!! :)
2012. jún. 18. 11:18
 5/36 A kérdező kommentje:
de elítélnek mindenki utál itthon :(apámat nemsokára viszik a pszichiátriára a bátyám meg súlyos beteg, csak púp vagyok mindenki hátán :(((((
2012. jún. 18. 11:22
 6/36 anonim ***** válasza:

Csak legyél tisztában a betegséged súlyosságával. Ha tönkreteszed az emésztőrendszered, egy életre tönkreteszed az egészséged. Boldog az életben nem leszel. Megéri?

Keress fel egy gasztroenterológust, pszichológust, dietetikust, kb ebben a sorrendben. Ha fekélyed van, abba belehalhatsz, legrosszabb esetben meg fogja keseríteni az életed.

2012. jún. 18. 11:23
 7/36 A kérdező kommentje:
nem rendel a gyerekorvos..múltkor 6 gyszer után vittek be a kórházba középpsúlyos mérgezéssel. nem érdemlem meg azéletem látjátok milyen ember vagyok, job mindenkinek nélkülem :(
2012. jún. 18. 11:26
 8/36 anonim ***** válasza:

Ráadásul ha huzamosabb ideig teszed ezt magaddal, a végén akkor is öklendezni fogsz, ha nem akarsz hányni (pl. utcán, ismerősök, idegenek között ez elég kínos lehet). Fogzománc kopás stb.

Lehet, hogy most szörnyen érzed magad a körülmények miatt, de ne tedd ezt magaddal, így nem fogod magad túltenni a problémáidon.

2012. jún. 18. 11:28
 9/36 anonim ***** válasza:

Jah hogy nekem még ilyen suicid hajlamaid is vannak.

Pszichológus.

Az a baj, hiába ölöd meg magad, lesz helyetted másik bolond, ezzel jót nem tettél a világnak. Egyszerűbb lenne, ha te lennél normális, akkor még tán lenne hasznod is, csak te tehetsz érte.

2012. jún. 18. 11:29
 10/36 anonim ***** válasza:

De most miért sajnáltatod magad? A te kis kezeddel fogtad meg a gyógyszert és emelted a szádhoz, senki nem kényszerített rá.

Megérdemled az életet, de akkor éld úgy, hogy boldog legyél. Vannak végtagjaid, tudsz beszélni, látsz, lehet boldog életed, de tudod, sokaknak ez közel sem adatik meg!

2012. jún. 18. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!