NAGYON FONTOS a helyzet h bulímiás vagyok egy éve, és tegnap feketét hánytam, ez most mi?
Csak legyél tisztában a betegséged súlyosságával. Ha tönkreteszed az emésztőrendszered, egy életre tönkreteszed az egészséged. Boldog az életben nem leszel. Megéri?
Keress fel egy gasztroenterológust, pszichológust, dietetikust, kb ebben a sorrendben. Ha fekélyed van, abba belehalhatsz, legrosszabb esetben meg fogja keseríteni az életed.
Ráadásul ha huzamosabb ideig teszed ezt magaddal, a végén akkor is öklendezni fogsz, ha nem akarsz hányni (pl. utcán, ismerősök, idegenek között ez elég kínos lehet). Fogzománc kopás stb.
Lehet, hogy most szörnyen érzed magad a körülmények miatt, de ne tedd ezt magaddal, így nem fogod magad túltenni a problémáidon.
Jah hogy nekem még ilyen suicid hajlamaid is vannak.
Pszichológus.
Az a baj, hiába ölöd meg magad, lesz helyetted másik bolond, ezzel jót nem tettél a világnak. Egyszerűbb lenne, ha te lennél normális, akkor még tán lenne hasznod is, csak te tehetsz érte.
De most miért sajnáltatod magad? A te kis kezeddel fogtad meg a gyógyszert és emelted a szádhoz, senki nem kényszerített rá.
Megérdemled az életet, de akkor éld úgy, hogy boldog legyél. Vannak végtagjaid, tudsz beszélni, látsz, lehet boldog életed, de tudod, sokaknak ez közel sem adatik meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!