NAGYON FONTOS a helyzet h bulímiás vagyok egy éve, és tegnap feketét hánytam, ez most mi?
még csak 1 éve csinálom. (a hánytatást) és őszintén szólva tegnap reggel még 30 szem volta helexes dobozba azóta folyamatosan bevettem mindig egy kicsit és elfogyott, de miért nem akar már hatni?nem bírok tovább így élni :((((((((
de félek is, ha meghalok a pokolra jutok. de talán meg is érdemlem :(
tudom és mindannyiótoknak igaza van, hülye vagyok, néha jó élni, néha meg nem. eredetileg végig akartam aludni a hetet,hogy ne egyek semmit, de béna vagyok hozzá
zacher gáborral is beszélgettem már :(
Kis hisztis tini vagy te is.
HA annyira meg akarnál dögleni, örülnél, hogy feketét hánytál meg az vér. De nem akarsz te meghalni, mert be vagy tőle fosva, úristen, mivan, ha az a vér??!!
Jól szájba kéne téged is vágni, hogy egyéb dolgod sincs, mint az öngyilkosságon agyalni.
Ha végezni akartál volna magaddal, nem 6 szemet veszel be, hanem az egész dobozt, iszol rá töményet, aztán felakasztod magad.
Kis gyáva ráérős önértékelési zavarokkal küzdő depressziós tini p*csköszörű vagy, menjél ki a levegőre, várnak a barátaid.
Szia!
Sajnos a gyakori hánytatás okozhat az emésztőrendszerben gyulladásokat, a nyelőcső főleg nagyon érzékeny a savra. Tehát attól függetlenül, hogy milyen volt a hányadék színe, mindenképpen szükséges lenne belekukkantani a nyelőcsőbe.
Igen, sajnos a tükrözésre gondolok, ami ha hozzátesszük, hogy tényleg vért hánytál, adott esetben életmentő lehet!!! Nem várnék, még ma bejelentkeznék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!