Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » NAGYON FONTOS a helyzet h...

NAGYON FONTOS a helyzet h bulímiás vagyok egy éve, és tegnap feketét hánytam, ez most mi?

Figyelt kérdés
ne kérlek hagyjuk ki most minden ítélkezést, félek,mi lehet ez? elötte bevettem egy pár helexet, de az sárga színű volt, kérlek írjatok!!!
2012. jún. 18. 11:09
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

még csak 1 éve csinálom. (a hánytatást) és őszintén szólva tegnap reggel még 30 szem volta helexes dobozba azóta folyamatosan bevettem mindig egy kicsit és elfogyott, de miért nem akar már hatni?nem bírok tovább így élni :((((((((

de félek is, ha meghalok a pokolra jutok. de talán meg is érdemlem :(

2012. jún. 18. 11:31
 12/36 A kérdező kommentje:

tudom és mindannyiótoknak igaza van, hülye vagyok, néha jó élni, néha meg nem. eredetileg végig akartam aludni a hetet,hogy ne egyek semmit, de béna vagyok hozzá

zacher gáborral is beszélgettem már :(

2012. jún. 18. 11:35
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Légy erős: ha bevettél volna egy doboz Helexet némi Zolofttal, akkor nem tudnál netezni. Ha annyira érdekel, miért hánytál feketét, elmész az orvoshoz, ha pedig nem érdekel, akkor ne kérdezősködj a Gykon. Mindenkinek megvan a maga problémája, ez a fórum nem azért van, hogy sajnáljunk azért, mert tini vagy.
2012. jún. 18. 11:37
 14/36 A kérdező kommentje:
csak az ok kell de mind1. köszi a segítséget sziazstok
2012. jún. 18. 11:39
 15/36 A kérdező kommentje:
de mégmindig nemtudom hogy miért hánytam feketét ezn idegeít
2012. jún. 18. 12:24
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

Kis hisztis tini vagy te is.

HA annyira meg akarnál dögleni, örülnél, hogy feketét hánytál meg az vér. De nem akarsz te meghalni, mert be vagy tőle fosva, úristen, mivan, ha az a vér??!!

Jól szájba kéne téged is vágni, hogy egyéb dolgod sincs, mint az öngyilkosságon agyalni.

Ha végezni akartál volna magaddal, nem 6 szemet veszel be, hanem az egész dobozt, iszol rá töményet, aztán felakasztod magad.

Kis gyáva ráérős önértékelési zavarokkal küzdő depressziós tini p*csköszörű vagy, menjél ki a levegőre, várnak a barátaid.

2012. jún. 18. 12:28
 17/36 A kérdező kommentje:
igazad van hisztis pcsa vagyok nem akartam én mwghalni fogyókúrának veszem be a gyógyszerekt mert addíg sem eszem amíg alszok ez a nyári tervem, de szerintem tökéletes az életem,mikor haldoklik a bátyám az anyámis idegbeteg amikre gyógyszereket szed és többször én láttam el amikor rohama volt, aztán az alkoholista apámról nem is beszélve aki folytogatja az anyámat, sz@r családi körülményxek között emiatt nem bírtam koncentrálni a tanulásra, ezért osztályzó vizsgát kell tennem hollott majdnem kitünő tanuló voltam eddig. igazad van egy hisztis pcsa vagyok, nincs kedvem így élni, minden ház rombadölt körülöttem, akkor én miért maradjak éllve? nincs jövőm elcsesztem, ez van. ronda vagyook sosem leszek 40kg.
2012. jún. 18. 12:38
 18/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos a gyakori hánytatás okozhat az emésztőrendszerben gyulladásokat, a nyelőcső főleg nagyon érzékeny a savra. Tehát attól függetlenül, hogy milyen volt a hányadék színe, mindenképpen szükséges lenne belekukkantani a nyelőcsőbe.

Igen, sajnos a tükrözésre gondolok, ami ha hozzátesszük, hogy tényleg vért hánytál, adott esetben életmentő lehet!!! Nem várnék, még ma bejelentkeznék a helyedben.

2012. jún. 18. 12:50
 19/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne sajnáltasd már magad ennyire, nagyon idegesítő!!!!
2012. jún. 18. 13:18
 20/36 A kérdező kommentje:
bocsss hogy segítséget kértem máskor nemfogok sziaaa
2012. jún. 18. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!