Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntési helyzet! /fontos! / Ha nem engem választ?
miért akarod tönkretenni a kapcsolatát??
Ha már van bnője,akkor hagyd békén....
te sem tudod normálisan szeretni,mert ott van a barátnője,és ő sem téged,mert nem hagyja nyugodni a bűntudata...:)....hagyd őt,felejtsd el....
figyu. Akkor valami mégiscsak megfogta őt a csajban (magyarán tud valamit a nő) ha ennyi ideje maga mellett tartja a férfit.
Jól ismerik egymás kinját-baját...ezzel ellentétben te 7 hónapja ismered. Most érted...hogy adjon fel egy biztosan működő 8 éves kapcsit, egy 7 hónapja bontakozó "barátság" miatt?
neki ez kényelmes otthon van a tökéletes cseléd és te a szexre.
szerintem neki ez így tök jó, és nem hagy el egyikőtöket se, mert mindkettőtöket csak kihasznál!!!!
Én a te helyedbe ebbe a "kihasználósdiba" nem mentem volna bele! Nincs benned egy kis női büszkeség, tartás?
Miért jó neked ha évekig csak használják a testedet???
Miért nem keresel magadnak egy FÉRFIT (ez nem az csak egy f@sz) aki szeret és tisztel?????
Hány éves vagy?????????
Annyira átlátszó ez a faszi-trükk. És annyira megalázó. Nem gondolod?
tudom, hogy lefogsz pontozni, de én csak az őszinte igazságot írtam le!
Keress egy normális férfit, légyszííí!
L/27.
Nagy hiba volt döntés elé állítani egy kapcsolatban élő embert.Ezt ti tudjátok végülis,de mindketten hibásnak érezhetitek magatokat,ő a félrelépése miatt,te pedig hogy kiszereted a kapcsolatából.A szex dolog...hát nemtudom,ne alázd magad miért jó másodhegedűsnek lenni?Nem megalázó?Annyi helyes és szabad pasi van,miért kell másé?Miért nem lenne jó ha "legálisan" csak tiéd lenne valaki?A pasi megérdemelné két szék közé kerüljön...
Másrészt egy gondolat...nincs olyan titok ami ne kerülne napvilágra...
Legyen már lelkiismeret furdalásotok.Sajnos ilyen nők,férfiak miatt lesznek vége komoly kapcsolatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!