Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, olyan, hogy egy közepes magasságú srácot dobtak, egy magas srác miatt?
Volt.
Én pl még úgy 7 éve, mikor még suliba jártam, szerelmes voltam egy ismerős lányba, aki 1 évvel fiatalabb volt nálam. Ugyan tudott róla a lány, de mivel nem mertem kezdeményezni, így a legjobb barátom szépen lecsapott rá a tudtom nélkül, csak később, egy buli előtt mondta el (megjegyzem r.hadt sz.rul esett, azóta nem is vagyunk barátok) miután vele sem jött össze a lány.
29 F
van ilyen, mivel nem vagyunk egyforma magasak, de ez mint konkrét ok sztem úgy ahogy van alapjába véve baromság
ha jól megvannak minek dobnák 1-2 fej különbségért?
Én nem tettem ilyet. Először is, azért nem, mert nem volt még olyan, hogy valakit kidobjak konkrétan azért, hogy egy másik fiúval jöjjek össze helyette, a szakításaimnak mindig olyan oka volt eddig, ami kettőnk között zajlott, szóval nem volt benne 3. személy.
Másodszor pedig, még ha tennék is ilyet, akkor nem a magasság miatt tenném, hanem érzelmek miatt, ezt pedig nem az illető testmagassága alakítja, és akkor még finoman fejeztem ki magam. :)
Negyedik: Nem a magasságod miatt dobtak, hanem mert nem mertél kezdeményezni.
És sajnos szomorú, és sajnálom, de szerintem volt ilyen. A srác 185 körül volt, én 170. A lány kb 162-163. Diákmelóztunk a csajjal egy helyen, nagyon jól el voltunk, melón kívül is együtt lógtunk. Nekem a csaj nem jött be, csak mint barát. Néha panaszkodott, hogy zavarja, hogy a barátja ennyivel magasabb, meg hogy milyen jó, hogy én meg nem:). Szakított a palijával, mint utóbb visszahallottam azért, mert azt hitte, összejöhetünk. Most ez nem tudom, a magasság miatt volt e, de ő erre panaszkodott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!