Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Novynette magas, közepes ill. alacsony hormontartalmú? Miért ezt írta fel a doki egy 24éves (155cm 40kg) nagyon apró és törékeny lánynak először? Rosszul van tőle nagyon, egy hete szedi. HELP PLS!
A Novynette nem épp egy legújabb szer, kb 10 éve van forgalomban. emlékszem, amikor 12-13 éve stini voltam ennek a fog-gátlónak a reklámjával voltak tele a tinimagazinok. (23 vagyok most). szóval sztem közepes hormontartalmúnak mondható.
amúgy meg azért írta fel a lánynak épp ezt, mert minden bizonnyal ennek a fog.gátlót gyártó gyógyszercéggel áll szponzori viszonyban a dokid. ez így megy sajnos. érdemes lenne egy másik orvoshoz fordulnia, és elmondani neki a panaszait.
Hasonló méretekkel rendelkező barátnőm is nagyon rosszul volt az elején. Ő is több, mint egy hétig. Fokozatosan szokott hozzá, most már nem panaszkodik (Ő Belara-t szed)
Lehet, hogy egy pár nap múlva már jobban lesz (hétvégét most már úgyis végig kell várni) ha nem javul, hétfőn doki. Gyógyszer után esetleg jó lehet enni kicsit.
rendbe jött azóta a leányzó vagy váltott?
én is picike vagyok, 161cm, 43 kg, már 5 éve szedem a novynettet. nekem soha semmi problémám nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!