Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a pasi nem normális?

Figyelt kérdés

Ha fejbeverem A háború és béke egyik vaskos kötetével , az segíthet ? XD

Hogyan lehet egy férfit meggyőzni arról ,hogy neki való nő vagyok ?

2012. dec. 22. 17:54
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Eléggé kiábrándítónak találom az egész férfi nő viszonyt meg kapcsolatokat . Van aki csak ,hogy legyen valakije belemegy mindenféle kapcsolatba és csak a sok csalódás meg megaláztatás az ami a vége mindnnek , akkor vannak akinek van párjuk de megcsalják ,sokan vágynak olyanokra akik nem illenek hozzájuk vagy olyan párjuk soha nem lesz stb . Nagyon sok rossz házasság van , meg olyan helyzet ahol egyik fél maximálisan mindent megad mégis megcsalják vagy olyan házaspárok akik nagyon szerették egymást és mindenük megvan a szép élethez ,de képtelenek boldogok lenni . Olyan érzésem van ,hogy az aki talál magának egy párt aki szereti , tiszteli az legyen nagyon hálás a sorsnak mert ez nem mindenkinek adatik meg .
2012. dec. 27. 11:05
 42/47 anonim ***** válasza:

Akkor maradj vénkisasszony ikszdé

Normális kapcsolatod csak úgy lesz, ha próbálkozol, elsőre valószínűleg nem jön össze, és az is lehet, hogy később se.

Nekem is kínlódás az ismerkedés, meg a kapcsolatépítés, mert zárkózott vagyok, de tudom, hogy a sült galamb nem repül a számba.

Nőként könnyebb dolgod van, de 0 munkával nem fog akkor sem menni.

2012. dec. 27. 11:46
 43/47 A kérdező kommentje:
Jól látod Gábor az önbizalom hiányzik nálam , meg nincs is nagy önbecsülésem , bár tisztában vagyok az értékeimmel , azt is látom,hogy ebben a világban nem számítanak túl sokat .
2012. dec. 27. 12:07
 44/47 A kérdező kommentje:

42-es választ adó

Persze tudom ,hogy aki nem lottózik ne is várja ,hogy nyerni fog .

Hát nem érzem ,hogy nőként jobb lenne a helyzetem , nem vagyok az a tipus amelyik jól elvan nőként . Nem zsongnak körül a férfiak , nem vagyok egy végzet asszonya sem . Ha van 2 nő a társoságban és az egyik én vagyok ,nem én szoktam az lenni akit a férfiak kitüntetnek a figyelmükkel , akkor is ha nem vagyok csúnya , egyszerűen csak nem vagyok vonzó vagy nincs kisugárzásom , magam sem tudom mi a gond . A barátnőim férjei mind nagyon pozitív véleménnyel vannak rólam . De azért én vagyok az örök szingli , és azért rossz még pluszba ,mert mindíg csak noszogat mindenki , hogy fogjak már ki valakit ,csak nekem az nem megy .

2012. dec. 27. 12:17
 45/47 A kérdező kommentje:

Itt ebben a helyzetben azt gondoltam ,hogy egy elvált 2 gyerekes nő , meg 1 elvált egy gyerekes mellett na meg az ex akinek van pasija , meg akit ez a pasi nem akar visszafogadni mégis én vagyok az aki a legjobb választása lehet . Nincs neki gondja ,hogy felkeltse a nők érdeklődését ,de egyik sem kell neki ezért vagy azért , ő maga is tudja ,hogy nincs túl sok opciója arra hogy neki megfelelő párra leljen , mert sok kritériuma van amibe nem túl sok nő illik bele . Ezért gondoltam ,hogy megéri vesződni , ezenkívül fontosak vagyunk egymásnak csak nem egyformán sajnos .

Igazából jó lenne ,ha érzéketlen lennék és lefeküdnék vele meg ellennénk míg nem lesz más aki érdekel ,csak ilyen érzelgős egy nőnek ,mint én ez nem megy . Egyhelyben topogok már hat hónapja , remélhetőleg vége lesz egyszer ennek az agóniának .

2012. dec. 27. 12:31
 46/47 A kérdező kommentje:

Ja amúgy akar feleséget megy egy gyereket , egy kislányt . Régebben simogatta a hasam és kérdezte nekem mikor lesz gyerekem . Én amúgy nem vagyok túlságosan oda az gondolatért,hogy szüljek ,de persze akit szeretek attól szeretnék gyereket .Azt mondhatom ,hogy vele esetleg kapcsolatot tudok elképzelni ,de házasságot meg gyereket nem . Valószínű ,hogy ha jól menne vagy még jobban beleszeretnék akkor igen .

Szereintem mindketten írtó komplikáltak vagyunk .

Voltam egy asztrológusnál , nem hittem a horoszkópban addig míg a személyreszabott horoszkópom nem olvastam , félelmetes mennyire pontosan ráillik az emberre a jellemzés amit a születése pillanatában a csillagállásokból meg lehet határozni . Mindegy ha már ott voltam megkérdeztem vele kapcsolatban is ,hogy mit gondol , és azt mondta ,hogy itt mindíg én leszek a szenvedő alany , de egyébként a személységeink jól összeillenek . Meg nincs kizárva ,hogy legyen ebból valami , csak nekem játszadozni kell vele ,féltékennyé tenni , meg hogy hamar kimutattam ,hogy érdekel stb és őt a megszerzett 'préda' már nem érdekli , aki meg van hódítva az már nem kihívás. A gond az ,hogy nem tudok meg fáraszt is hogy csűrjem csavarjam a dolgokat .

2012. dec. 27. 12:47
 47/47 A kérdező kommentje:

Amúgy mutat féltékenységet .

Na jó most már abbahagyom , nem fárasztok már tovább semkit .

Nem vagyok egy egyszerű eset én sem .

Nagyon hálás vagyok a tapasztalatok megosztásáért ,meg a jószándékú tanácsokért . Köszönöm mindekinek . :)

2012. dec. 27. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!