Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a pasi nem normális?
Ha fejbeverem A háború és béke egyik vaskos kötetével , az segíthet ? XD
Hogyan lehet egy férfit meggyőzni arról ,hogy neki való nő vagyok ?
Igazából megmondta már első alkalommal mikor megkérdeztem ,hogy mi is ez köztünk , hogy ő nem nekem való csak persze én gondoltam,hogy majd kialakul . Igazából nem lehet hibáztatni ,csak a női agy mégis máshogy működik mint a férfi , sok dolog utalt arra ,hogy fontos vagyok neki ,csak mint már világosan koderült sajnos nem mint partner .
Nem biztos nem olvasta a kérdésem , nem igazán szokott netezni .
Maradunk barátok , csak én ezután az extrákat nem akarom ,nem vagyok az a típus akinek az megy .
Mostmár másfél éve , mikor mi megismerkedtünk akkor kb egy éve volt ,hogy szakitott az élettársával .
Az a vicces ,hogy még mindíg nem adtam fel . Csak ha majd valamelyikünknek lesz valaki más , akkor tudom majd azt mondani ,hogy nem lehet ebből semmi . Igazából nincs ennek se füle se farka , mert akárkit is kérdezek aki ismeri a szituációt mindenki azt mondja ,hogy világos ,hogy számítok neki és felfoghatatlan mi az oka ,hogy nem akar kapcsolatot velem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!