Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a pasi nem normális?
Ha fejbeverem A háború és béke egyik vaskos kötetével , az segíthet ? XD
Hogyan lehet egy férfit meggyőzni arról ,hogy neki való nő vagyok ?
Szóval szexelsz vele, nem korlátozod a szabadságát, és jól elvagytok, de nem akar többet?
Mert neki ennyi elég, azért.
Esetleg néha főzhetnél neki valamit, és akkor tényleg mindent megkap tőled a semmiért.
OK, ezt mindannyian tudjuk. Ő is, te is, mi is.
Mégis mit vársz?
Nem fogok neked olyanokat javasolni, hogy trükközz, mint a legtöbb nő, továbblépni nem akarsz, szóval próbáld meg élvezni a helyzetet.
Van egy pasi akivel jól elvagy. Majd lesz egy másik egyszer aki elvesz, meg gyereket szülsz neki.
Ne próbáld keverni a kettőt, mert látod, hogy nem megy.
Ez esetben tul sok mindent nem tudsz tenni.
Vagy elfogadod, hogy a viszonyotok ennyibol all es meggyozod magad, hogy ez igy megfelel neked, vagy megprobalod rendesen megbeszelni vele, hogy tobbet szeretnel es mondja el oszinten, o mit gondol, merre tart a "kapcsolat", lesz-e ebbol igy valami.
De talan a legjobban akkor jarnal, ha a Haboru es beke kotetet utlegeles helyett esti, osszebujos olvasgatasra tudnad hasznalni... egy masik ferfival, aki ugyanugy megbecsul es szeret teged, ahogy te is ot.
Köszönöm a hasznos hozzászólásokat .
Valahogy mintha megérezné mikor komolyan akarok beszélni vele , olyankor nem keres .
Nincs mindíg erőm , elhatározásom meg alkalmam ,hogy elmondjam amit gondolok , érzek és akarok . De amint sikerül alkalmat találnom meg kell tennem , mert ez így nekem nagyon nem jó .
Felhívott , elmentem hozzá és beszéltünk ,végül ő maga hozta szóba a dolgot ,mert pontosan tudta ,hogy miért vagyok olyan amilyen . Nagyon szeret ,de csak mint embert . Fontos vagyok neki ,de nem ebből nem lesz kapcsolat . Tudhattam volna ,de azért reménykedtem .
Mégegyszer nagyon köszönök minden hozzászólást . :)
Sajnalom!
De azert ha lehet ilyet mondani, az mindenkeppen pozitivum, hogy legalabb kaptal egy egyenes valaszt. Igy azert konnyebb lesz tovabblepni, majd jon valaki, akivel jobban osszeilletek.:)
Lehet olvasta a kérdésedet? :)
Mindenesetre most tiszta lappal kezdhetsz, és legalább ő is egyenes volt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!