Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a pasi nem normális?

Figyelt kérdés

Ha fejbeverem A háború és béke egyik vaskos kötetével , az segíthet ? XD

Hogyan lehet egy férfit meggyőzni arról ,hogy neki való nő vagyok ?

2012. dec. 22. 17:54
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Igen tudja már nagyon rég ,hogy én komolyan gondolom , mondtam is meg látszik is rajtam . Próbáltam arra fogni ,hogy nem fekszem le vele és addig persze hogy nem lehet kapcsolat , de azóta sem az . Csak hagyna már a francba , de persze akárhányszor le akartam rázni nem hagyta . Ahhoz meg gyenge vagyok ,hogy kerek perec lepattintsam ,mert persze én a hülye reménykedek ,meg bíztatnak is az emberek akik látják ,hogy keres telefonon meg személyessen , amikor valaki mond valami reménykeltőt akkor én belekapaszkodom .
2012. dec. 22. 18:49
 12/47 anonim ***** válasza:

Szóval szexelsz vele, nem korlátozod a szabadságát, és jól elvagytok, de nem akar többet?

Mert neki ennyi elég, azért.

Esetleg néha főzhetnél neki valamit, és akkor tényleg mindent megkap tőled a semmiért.

2012. dec. 22. 18:50
 13/47 A kérdező kommentje:
Nem kell mondani ,hogy hülye vagyok ,mert tudom . =(
2012. dec. 22. 18:53
 14/47 anonim ***** válasza:

OK, ezt mindannyian tudjuk. Ő is, te is, mi is.

Mégis mit vársz?

Nem fogok neked olyanokat javasolni, hogy trükközz, mint a legtöbb nő, továbblépni nem akarsz, szóval próbáld meg élvezni a helyzetet.

Van egy pasi akivel jól elvagy. Majd lesz egy másik egyszer aki elvesz, meg gyereket szülsz neki.

Ne próbáld keverni a kettőt, mert látod, hogy nem megy.

2012. dec. 22. 19:01
 15/47 anonim ***** válasza:

Ez esetben tul sok mindent nem tudsz tenni.

Vagy elfogadod, hogy a viszonyotok ennyibol all es meggyozod magad, hogy ez igy megfelel neked, vagy megprobalod rendesen megbeszelni vele, hogy tobbet szeretnel es mondja el oszinten, o mit gondol, merre tart a "kapcsolat", lesz-e ebbol igy valami.

De talan a legjobban akkor jarnal, ha a Haboru es beke kotetet utlegeles helyett esti, osszebujos olvasgatasra tudnad hasznalni... egy masik ferfival, aki ugyanugy megbecsul es szeret teged, ahogy te is ot.

2012. dec. 22. 19:05
 16/47 A kérdező kommentje:
Azt szoktam gondolni ,hogy "majd megjön az esze" . Azt is értem ,hogy nem lehet csak úgy döntés alapján szerelmesnek lenni , csak lenne korrekt velem . Nem vagyok elég jó neki , megértem , nem szerelmes belém azt is megértem , csak hagyna már békén . Azt se bánnám ,ha már találna barátnőt .
2012. dec. 22. 19:06
 17/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos hozzászólásokat .

Valahogy mintha megérezné mikor komolyan akarok beszélni vele , olyankor nem keres .

Nincs mindíg erőm , elhatározásom meg alkalmam ,hogy elmondjam amit gondolok , érzek és akarok . De amint sikerül alkalmat találnom meg kell tennem , mert ez így nekem nagyon nem jó .

2012. dec. 22. 19:16
 18/47 A kérdező kommentje:

Felhívott , elmentem hozzá és beszéltünk ,végül ő maga hozta szóba a dolgot ,mert pontosan tudta ,hogy miért vagyok olyan amilyen . Nagyon szeret ,de csak mint embert . Fontos vagyok neki ,de nem ebből nem lesz kapcsolat . Tudhattam volna ,de azért reménykedtem .

Mégegyszer nagyon köszönök minden hozzászólást . :)

2012. dec. 22. 23:12
 19/47 anonim ***** válasza:

Sajnalom!

De azert ha lehet ilyet mondani, az mindenkeppen pozitivum, hogy legalabb kaptal egy egyenes valaszt. Igy azert konnyebb lesz tovabblepni, majd jon valaki, akivel jobban osszeilletek.:)

2012. dec. 22. 23:50
 20/47 anonim ***** válasza:

Lehet olvasta a kérdésedet? :)

Mindenesetre most tiszta lappal kezdhetsz, és legalább ő is egyenes volt veled.

2012. dec. 22. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!