Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a pasi nem normális?
Ha fejbeverem A háború és béke egyik vaskos kötetével , az segíthet ? XD
Hogyan lehet egy férfit meggyőzni arról ,hogy neki való nő vagyok ?
Megint olyat tett ,amivel nagyon megbántott , el is bőgtem magam (sajnos eléggé érzékeny vagyok ) , de elég jól kibírtam eddig . Nem szoktam neki bőgni meg hisztizni , eddig mindkettő elutasításkor sírtam , de fél év alatt az nem sok , meg amúgy csak könnyezek , nem kell jelenetre gondolni vagy ,hogy megjátszom magam mert az majd meghatja , egyszerűen könnybe lábad a szemem és leperegnek a könnyek az arcomon . Ennyi . Bocsánatot kért az utóbbi dologért , nem szó szerint ,de mondta ,hogy ilyet többet nem tesz .
Amúgy nagyon zavarja ,hogy nem jobb az anyagi helyzete ,bár szerintem szolidan eléldegél (minden hétvégén eljár szórakozni ) . Mikor elmegyek vele egy szórakozóhelyre akkor fizetek én is 1-2 kört ,bár én nem iszok sokat szóval nem terhelem le a pénztárcáját , nincsenek nagy igényeim meg elvárásaim .
Tudod, nagyon fontos az akarat. Évekig voltam valakivel (nem bántam meg egyébként), és rájöttem, ha én nagyon akarom a kapcsolatot és teszek is érte, az nagyon jó, de ha ő nem akarja eléggé, akkor tehetetlen vagyok. Úgy ahogy próbálkozik olykor még (jó ideje nem vagyunk együtt), de érzem, hogy nem érzi/érti a fájdalmamat, hogy nem tud egyszerűen szeretni - vagy ahogy szeret, az nekem nem jó. Érezni fogod, mikor valaki igazán akar, repes az örömtől, ha veled lehet. Az olyan más!
Nekem is megszakadt a szívem, és még mindig fáj, de el kellett engednem. Nem tudtam helyette szeretni és akarni. Ott is mindenki szerint összeillettünk (szerintem is), és úgy vélem, élete nagy lehetőségét szalasztotta el, de nem volt mit tennem.
Akármennyire fogsz erőlködni, hogy tessél neki, nem fog működni a dolog. Egyszer majd találkozol valakivel, aki szárnyakat ad...
Mikor korábban kérdeztem ,hogy ez mi meg merre halad ez a dolog köztünk , akkor azt mondt össze van zavarodva , ennyi időt nem töltött egy nővel sem ahogy velem ,de nem tudja mi lesz ebből . De ha én olyan különleges vagyok neki akkor mi a gond , nem mondtam ,hogy vegyen el meg hogy odaköltöznék hozzá , meg hogy gyereket akarok tőlle , szóval nem támadtam le , de hogy esélyt sem akar adni a kapcsolatnak az kevéssé érthető.
Nem hiszem ,hogy kamuzik minkor mondja hogy kedvel ,meg fontos vagyok neki meg ,hogy szeret mint embert .
28 éves vagy, komoly kapcsolatot akarsz tőle, nem kell azt mondani, hogy gyűrűt és gyereket akarsz, tudja ő azt magától is.
Lehet, ő nem akar, vagy nem tőled, mert csak 99%-ban felelsz meg az ábrándjainak. Neked kell erősnek lenned és továbblépned.
Pl. randizhatnál is azokkal, akik elkérik a számod. Egy kávét olyannal is megihatsz, akivel egyébként nem akarnád leélni az életed.
Utolsónak igaza van.
Áltathatod magad, de ha nem akar egészen, akkor a töredék csak meg fog sebezni, és szenvedni fogsz. Tudom, milyen. És kicsit függővé is alakul az ember.
Végsősoron azt teszel, amit akarsz, ha már nagyon rossz, remélhetőle lépsz. De az ügynek biztosan nem az tesz jót, ha te (belül magadnak, vagy neki vagy másoknak) bizonygatod, mennyire jó lennél neki. Belőle is sütnie kéne ennek a meggyőződésnek. Nem értem, miért ilyenek sokan, az én volt páromat sem értem, a legjobb barátai is sokkot kaptak, mikor lelépett, de ez van.
Igazabol en is csak azt tudom megismetelni, amit korabban is irtam, illetve csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz. En is ugy latom, hogy te szived-lelked-mindened beleteszed ebbe a "kapcsolatba", de kozel sem azt kapod vissza, amire igazabol vagysz. Hosszu tavon ebben csak felorlodni es megkeseredni lehet.
Tovabbra is csak azt tudom javasolni, hogy keress egy alkalmas pillanatot, amikor odaallsz a ferfi ele es elmondod neki azokat a gondolataidat, erzeseidet, amiket itt is leirtal nekunk. Ezek vilagos, egyertelmu gondolatok, amikbol erteni lehet.
Ha kiterited a lapjaidat, onnantol kezdve neki kellene lepnie... az viszont nem megy hosszabb tavon, hogy o mindig dob neked egy pici csontot, amin tudsz ragodni, aztan megint meghatral, majd ujra es ujra ugyanez.
A randizgatas reszeben is egyetertek az elottem szoloval, nyugodtan probalj masokkal is talalkozni es ha tenyleg szeretnel magad melle valakit, akkor sajnos erot kell venned magadon es tarsasagba kell menni, maskulonben kevesebb az eselyed es a lehetoseged.
Egy picivel nagyobb onbecsules es egy picivel tobb onbizalom nagyon radferne, mert ugy veszem ki a szavaidbol, hogy nem nagyon duskalsz bennuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!