Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek joga van a boldogs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek joga van a boldogsághoz?

Figyelt kérdés

Még akkor is, ha ezt csak mások boldogtalanná tételével érhetjük el?

Pl. akire vágyunk, az már valaki "másé", de megszerezzük őt ennek ellenére is, mert ő tesz boldoggá és mi is boldoggá tudjuk tenni őt!

2012. dec. 20. 13:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Oké jézus, te így gondolod, de én azért leírom,hogy mért nem értek egyet! Mert az életnek kell hogy legyen "mozgatórugója" az egész evolúció, az egész létezésünk alapja és rételme a fejlődés, ha nincs előrehaladás, csak egyhelyben topogás, akkor felvetődik a kérdés,hogy minek tovább. POnt az az értelme az életnek,hogy a végén felértékeled, mit értél el, mit éltél meg, mid van, mit tapasztaltál, tudtál meg. Az életre való ember pedig halad előre, hoyg minél élménygazdagabb legyen, mi ebben a baj? Mindig több kell, mindig jobb kell, a maximális ami elérhető. Ez az egész létezés mozgatórugója! Az esszenciája. Enélkül egy totál unalmas nihil az egész. A párkapcsolatok zöme is azért hűll ki, mert semmi mozgatórugója nincs, megáll, nem halad tovább, már nem tudnak többet adni egymásnak, mint az összejöveteltől számított kiindulási időszakban, és végül unalomba fullad az egész. Szerelem már sehol nincs régóta az ilyen viszonyokban, kimúlik, ezennel megszűnik létezni.Csak a megszokás, meg az egymásra utaltság kényszere hazudtatja egymásnak ezeket az embereket a továbbiakban!

Ugyanígy az emberi élet is,ha nincs törekvés,a többre, a jobbra akkor megáll. Az elméd öl meg! Bilogiailag persze lehet még vegetálni, de az elméd kiirt!

2012. dec. 20. 16:06
 32/37 Jézus :) ***** válasza:

Sajnos mennem kell, de jót beszélgettünk :)

Sok szerencsét az életben barátom!

Remélem még egyszer összefutunk ;)

Szép napot.

2012. dec. 20. 16:14
 33/37 Jézus :) ***** válasza:

A párkapcsolat zöme azért hűl ki, mert pont hogy, mindíg többet fogsz akarni, nem elégszel meg azzal amid van. Amit nagy nehezen pl mástól sikerült megszerezned. Mindig a hibáit fogod keresni. Es megunjátok egymást.

Mert még láttam, hogy írtál. :)

Hát minden jót mégegyszer.

2012. dec. 20. 16:16
 34/37 anonim ***** válasza:

Kedves 28as!

Ezt írtad: " AZ erkölcsöt meg hagyni kell a fenébe, az íratlan szabályok nem szabályok! csak önérzeteskedő fostaligák!"

Ha te így gondolod, rendben van. Egészségedre. Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. DE!

"Csak hogy lást a gondolatmenetet, 100 emberből 99 így gonolkodik, ha te kilógsz a sorból, akkor nincs helyed az életben. "

Már megbocsáss, de ezt úgy mégis hogy képzeled? Én pl. az az 1 vagyok a 100-ból aki nem így gondolja, és akkor nincs helyem az életben?!?! Miért is?? Azért, mert nem megyek a sok birka után, és nem úgy gondolkodom, mint az átlag? Vagy mert valami xyz ismeretlen (Te) azt mondja? Na azért álljon már meg a menet...24/L

2012. dec. 20. 16:38
 35/37 anonim ***** válasza:

Nem, nem azt mondtam,hogy halj meg, nem elvárás. Kicsit durván fogalmaztam elismerem, de inkább úgy kell érteni, hogy szerintem nem életrevaló. Az esetek többségében aki nem tartja a lépést, az elveszik, nem fog boldogulni az életben.

Lehet csekély kivétel, de nem ez az általános tapasztalat.

Akik nem elég törtetősek, azok általában a nem túl életrevalók táborát sokasítják.

2012. dec. 20. 16:45
 36/37 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint én is a csekély kivétel közé tartozom, legalábbis még senki se mondta nekem, hogy nem vagyok elég életrevaló (én pedig határozottan életrevalónak tartom magam). Egyébként attól még, hogy valaki nem azt/úgy csinálja amit/ahogy többiek, szerintem még simán elérhet bármit. Attól még, hogy különböző úton megyünk, könnyen elérhetjük ugyan azt a célt :) Nekem meg ez az általános tapasztalatom :)

Plusz mindenkinek más a fontos, szóval (tudom, most kicsit hülyén fogalmazok) könnyen lehet, hogy nem is akarnék "való" lenni arra az életre ami mondjuk neked vagy xy-nak kell. Ettől viszont még egyáltalán nem érzem magam kevesebbnek, csak különbözőek vagyunk, ennyi :) 24/L voltam ismét.

2012. dec. 20. 20:26
 37/37 anonim ***** válasza:
Igazad van lány, de egyszerüen én csak statisztikákban tudok gondolkodni. Mindig, mindenhol a többség akarata az irányadó, és igazából az életben ha el akarsz érni valamit, akkor egyszerüen én még olyat nem tapasztaltam, hogy különcként sikerülne. Ahogy telnek az évek rájövök, hogy mindennek van egy módszere, egy tuti nyerő stratégiája, és ha úgy csiálod, akkor eredményes vagy, ha nem vagy az, nem úgy csinálod akkor bebukod az egészet. Az is tény,hogy jobb a farkasok oldalán lenni mint a bárányokért. Itteni értelemben pedig a bárányok azok az emberek akik túlságosan figyelembe veszik a vetélytársak, vadidegenek érdekeit, és a magukét hátrányba helyezik, ezek az emberek nem igazán jellemző, hogy jutnak egyről a kettőre. Nyilván mindig vannak kivételek, de akkor is globálisan, statisztikákban kell gondolkodni, az a siker kulcsa.
2012. dec. 20. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!