Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek joga van a boldogs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek joga van a boldogsághoz?

Figyelt kérdés

Még akkor is, ha ezt csak mások boldogtalanná tételével érhetjük el?

Pl. akire vágyunk, az már valaki "másé", de megszerezzük őt ennek ellenére is, mert ő tesz boldoggá és mi is boldoggá tudjuk tenni őt!

2012. dec. 20. 13:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

13. as Jézuska. Semmi biztosíték nincs szerelemben, párkapcsolatokban és főleg emberi érzelmek terén semmire! Az érzelmeket nem lehet elnyomni, irányítani bármennyire is ezt szeretnéd/hinni/ HA már más tetszik neki ,akkor az van. VAn olyan,hogy boldog párkapcsolatban vagy, de mégis jön valaki aki sokkal jobban tetszik mint a jelenlegi párod ez van. Már arra vágyik igazán, és ez ellen nem lehet mit tenni.

A másik dolog meg haggyuk a jóindulatot, mert köztudott,hogy az evolúció, a világrend, az egész rendszer alapvetően erőszakos, romlott és az erősek élnek ,a gyengék pusztulnak elv volt mindig is életben. Istennek a mi világunkhoz nincs, és soha nem is volt köze, vagy ha igen ,elég nagy lúzer volt a szerencsétlen, mert midnent ami sikeres a világban azt a gonosz ural és irányít. A bírkáknak, jószándékú embereknek meg nem terem babér, lófaz van a segükben! Látod te, érzed te. A kérdés, hogy jóindualtúskodsz és egy sikertelen, boldogtalan szar maradsz, van beállasz a farkasok közé, és vérre mész az érdekeidért! Itt csak erről van szó. Az egész világ erről szól. Halálod után nem vár terád semmi, nem hogy menyország, sehol ne mfogják a te jóindulatúskodásaidat meghálálni neked. De egy életed van, és küzdened kell érte, hogy a lehető legboldogabb legyél, és am aximumot taposd ki, sajtold ki feelingben az életedből. Ha kell, akkor kitúrsz, ledarálsz olyan embereket akik nem szolgálják az érdekeidet, pl. egy nő aktuális faszija /menjen a bús fenébe kit érdekel! csak ellenség, nem barát!/ és kész. Ennyiről van szó.

Joga van mindenkinek az elérhető maximális boldogsághoz, ha kell,akkor minden eszközt bevetve. Mert szar lészen neked életed utolsó napján, amikor számot vetsz, és egy nem tökéletesen boldog és elégedett embert lelsz magadban! Mert te nélkülözél, beérted a kevesebbel egy életen át,csak hogy kedvezz vadidegeneknek. KI! NEM!SZARJA! LE!

2012. dec. 20. 15:12
 22/37 Jézus :) ***** válasza:

Igazat adok a 20-nak. Aki el akar menni, az mennyen.

Féltékenységnek nincs helye. Ha megbízol valakiben, akkor elvárod, hogy a másik elmondja ha szerelmes lett másba. És mivel tecsak jót akarsz neki, ezért el is engeded. Te boldog leszel nélküle is. Mert egyedül is boldog vagy.

"Jézus mondta: Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettőtől függ."

Ha egyedül nem vagy boldog, hogy akarsz párkapcsolatban? Boldogságodat nem alapozhatod más személyre, ill. anyagi javakra.

2012. dec. 20. 15:17
 23/37 anonim ***** válasza:
utolsó ez lehet, de az is lehet, hogy úgy lettek nevelve, hogy nem minden az övék a világban és ne tartsák magukat a világ közepének, mert sima halandók. Akkor ők elmebetegek? A szüleik is? Rosszul érzékelték a világot és benne magukat, mint mezei földi halandókat? Nem ez van? Mindenki csinálhat bármit bármikor büntetlenül és belehet like-olni?
2012. dec. 20. 15:23
 24/37 anonim ***** válasza:
22 ! nem értek egyet vele, hogy egyedül boldog lehetsz. CSak maximum ezt akarod hinni. Az emberi életnek kettő értelme van. Amíg tart! Elérni a maximális elégedettéget másik oldalról meg a maximális boldogságot. Egyedül te magadban csak amximális elégedett elhetsz, elérted a céljaidat, vágyaidat fasza vagy. De boldogság csakis a testi gyönyörökből, két ember egymásra találásából adódhat szerintem. MErt az ember alapvetően társas lény. AKi nem társas lény,mert fos módon szocializálódott, szétesett az elméje, a személyisége, az nem éppen teljes ember, és ezek zöme érzi, túja is hogy patkány sorsa van. Én is egyedül rohadok belül lélekben, és érzem, tudom,hogy állatira hiányzik valam/k/i. Egy szerető társ, aki beragyogja az életedet, aki melletted van jóban rosszban, és oda vissza örömet okoz neked testével és lelkével egyaránt. Ez pedig a boldogságforrás. Mi más? minden más csak az elégedettségig jó. Nincs értelme a két fogalmat összemostni. PErsze van akinek kielégítő a tökéletes elégedettség állapota is ,de attól még ő nem hinném ,hogy boldog ember.
2012. dec. 20. 15:24
 25/37 Jézus :) ***** válasza:

21-es, Szerinted úgy boldog leszel, ha boldogságodat mások eltaposásával éred el?

Ismerek egy "embert", úgy hívják Lelki Ismeret. Ő egy nagyon szemtelen "ember". Folyton kopogtat, nyomul és nem hagy békét olyanoknak, akik ártottak másoknak. Addig zaklat míg meg nem törsz. Igazad van. A választás rajtad áll. Meggazdagodhatsz, megszerezhetsz nőket magadnak, de sosem lesz neked elég. Ne aggódj miattam, én a "végén" békében, boldogságban és nyugalomban halok meg. :)

2012. dec. 20. 15:26
 26/37 anonim ***** válasza:

A hódítás mióta bűn? Semmióta! Büntető törvénykönyve ami ütközik az az ejnye bejnye kategoria, azért nem szép, ha megölsz vagy megerőszakítassz valakit, esetleg elcsórod a holmiját. Ejnye bejnye! De ha nyúlod a nőjét az mióta baj?

Pontosan azért, mert ha elszedhető,elhódítható, akkor miről beszélünk? Úgysem szereti igazán, csak becsapja a párját. A párja meg ezesetben egy önző és vak féreg ilyen alapon, aki nem ismeri fel,hogy a kedvese nem felhőtlenül boldog, nincs kiteljesedve az élete mellette! Csak azért jó ha van egy kicsi rabszolgája, hazudnak mindkettőjüknek, hogy jó ez így persze, de csak nyomorognak. Ekkor jön egy hódító, akinek ugye jogai vannak, és él a jogával, akkor csakis! jót tesz a szerencsétlen lánnyal, akinek a szemei már feloldozásért könyörögnek, csak elvből nem meri kimondani, mert csak hálából van még együtt az aktuális fasziával. Hol itt a bűn? Ez FELOLDOZÁS!

2012. dec. 20. 15:28
 27/37 Jézus :) ***** válasza:
26. Ezt már le is írtuk itt.
2012. dec. 20. 15:30
 28/37 anonim ***** válasza:

Jézuska! az egész világunk érdekek harcából összeütközéséből áll. Ha te szerencsés vagy, és anélkül jön össze neked valami, egy álommeló utolsó helyét te kapod meg, akkor is ugyanúgy megbántassz másokat azzal,hogy nem ők kerülhettek be,hanem te. Akkor te lelkiismeretes emberként furdallásból úgy döntessz, olyan szemét vagyok, hogy nekem volt egy lehetőségem ,éltem vele, megszereztem ami kellett, amihez ugyanannyi jogom volt, és ezzel mennyi munkavállalót bántottam meg. Vadidegen ÓÓh szegény emberkék. Én inkább éhenhalok, csak ők legyenek boldogok. Hidd el, minden az érdekek harcáról szól, a lehetőségek limitáltak, és vagy megragadod, vagy szopsz! ez a világrend!

Álommeló, álomnő, életben való boldogulás mind nagy célok. mindenki pályázó, ellenfél, versenytárs. nem mind fog bejutni a célba, csak egy aki mindent visz. Erről szól az egész. Ezt kell felfogni. aKi viszi a pálmát az ezzel a ténnyel már érdeksérelmet, lelki gyötrelmet okozott azoknak ,akiknek nem jött össze. MEgbántotta őket ezzel, és ők nagyon szomorkásak. Akkor legyen neki lelkiismeret furdallása azért mert mert! élni? Dehhogy is, okos ember szarik rá!

A lelkiismeret az amúgy is csak nagyon súlyosan csúf dolgok esetén kéne hogy működjön, élet elvétele, nyomorékká tevés, minden vagyonából kifosztás és ezzel végleges tönkretétel satöbbi... MErt ezek súlyos dolgok. Igazán súlyosak. AZ erkölcsöt meg hagyni kell a fenébe, az íratlan szabályok nem szabályok! csak önérzeteskedő fostaligák! Csak hogy lást a gondolatmenetet, 100 emberből 99 így gonolkodik, ha te kilógsz a sorból, akkor nincs helyed az életben. Át kell látni, és mérlegelni kell,hogy az egyetlen életedet miként akarod leélni. Terézanyaként nagyokat szopva, vagy királyként a maximum sávban. Erről van szó. Erről van szó a szerelemben is. Jah, és egy kedvenc közmondásom!

Szerelemben ,háborúban mindent szabad!

2012. dec. 20. 15:36
 29/37 anonim ***** válasza:
27 nem minden előzőt olvastam vissza, de azért leírtam én is az én elveimet.
2012. dec. 20. 15:36
 30/37 Jézus :) ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy nekem állomeló kéne, vagy álomnő. Ezek amúgy is relatívak. Ízlések és pofonok. Nekem úgy jó ahogy van. Egy időben én is törekedtem a "jobbra", a "nagyobbra", "szebbre". Rájöttem ezek nem léteznek. Nincs ilyen. Bármit is érsz el, soha nem fog kielégíteni, mindig benned lesz a vágy, hogy ez lehetne jobb is. Lehetne több pénzem is. A jövőm majd szebb lesz. Aztán végiggürizett, végighajszolt élet után azt mondod majd, hogy mit is szereztem. Gazdag vagyok, híres. De sosem voltam elégedett. Nem is éltem, mert a pénz volt az első. A barátnős dolgot már megbeszéltük.
2012. dec. 20. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!