Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz szerintetek az az állítás, hogy mindenkinek akkora farka van amekkora a kisujja hegye és a nagyujja hegye között a távolság, nyitott jól kifeszített tenyérrel?
Most biztos minden srác odaméri miután elolvasta! :D
Kort is írjatok!
Dehogy mérem, megtettem már évekkel ezelőtt. :D
Amúgy hülyeség, az enyém nem akkora.
ez hülyeség. egy átlag férfinek kb 20 centiméteres arasza van, sokaknak inkább több. tudod te milyen ritka a 20 centis pénisz? vagy az annál nagyobb? sztem 1%-uknak sincs akkora.
amúgy ez úgy van eredetileg, hogy összerakod a 4 ujjadat egymás mellé, kinyitod a hüvelykujjad, és a hüvelykujj csücske és a mutatóujj csücske közti távolság a méretük meghatározója ott lent. sztem ez sem igaz, de nagyobb esély van rá, hogy van összefüggés. átlag embernek 15-18 között van. ahogy sok férfinek is.
# 9/9 Lehet hogy neked a mélysége annyi xD
Ha ez igaz lenne akkor a nők puszi helyett kézfogással köszönnének xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!