Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz majdnem minden 30 év körüli férfira az állítás?
Figyelt kérdés
Azt szokás mondani, egy 30 éves már a stabil, biztonságos élethez keres párt. Már komoly kapcsolatot szeretne, mert benne van a korban.
Mit gondoltok erről?
2012. aug. 8. 14:44
1/30 anonim válasza:
azt gondolom, hogy felesleges altalanositani. egyik ember ilyen, a masik olyan.
3/30 anonim válasza:
vannak kivételek, onnan tudhatod, hogy az anyukájával él e?
4/30 ASOT válasza:
szó-szó...
de neki is túl kell lennie pár randin ismerkedésen pár lányon míg kiderül hogy az a lány milyen is valójában.
és kérdés h mennyire családcentrikus a pasi meg mennyire fontos neki az esküvő meg ilyenek.
De egy pasi ha jól tartja magát akkor 35 évesen is lehet egy 25 éves barátnője...
5/30 anonim válasza:
Hulyeseg..semmikoze a kornak hozza!! Kerdes ki mikor erzi magat arra felkeszulve h tovabb lepjen egy lassbb kinosabb jovobe.. :-):-)
6/30 A kérdező kommentje:
Anyukájával él-e? Az mit mutat, ezt nem értem?!
2012. aug. 8. 14:48
8/30 A kérdező kommentje:
Párdon, de nem általánosítottam > "majdnem minden 30 év körüli férfi"
2012. aug. 8. 14:48
9/30 anonim válasza:
Ááá, barátommal mikor összejöttem ő 31 volt, én 19. Előttem volt egy 7 éves kapcsolata, de nem volt komoly, nyíltan csalták egymást. 4 éve vagyunk együtt, most már így 35 éves fejjel mondhatni komoly, céltudatos, jegyben járunk, de 30 év körül egyáltalán nem volt rá jellemző, csak a buli és a flört.
24L
10/30 anonim válasza:
Anyuci jobban szereti mint mas..:-) anyuci mindent megvesz:-):-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!