Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz majdnem minden 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz majdnem minden 30 év körüli férfira az állítás?

Figyelt kérdés

Azt szokás mondani, egy 30 éves már a stabil, biztonságos élethez keres párt. Már komoly kapcsolatot szeretne, mert benne van a korban.

Mit gondoltok erről?

2012. aug. 8. 14:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Rám sem igaz ez az állítás!
2012. aug. 8. 14:50
 12/30 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelne, hogy a mai 30-as férfira általában lehet-e számítani abban, hogy komoly kapcsolatot akar, nem a 20-as éveiben járó kalandozó srácok életét.
2012. aug. 8. 14:51
 13/30 A kérdező kommentje:

10-es, én ezt még mindig nem értem.

Hogy jön ide anyuci meg a vele lakás? :-O

2012. aug. 8. 14:52
 14/30 anonim ***** válasza:
kedves kerdezo, addig nem fogod megtudni, hogy lehet-e szamitani ra, amig ki nem probalod. mondhat barmit egy ferfi (vagy no), mert mondani barmit lehet. de amit cselekszik, na az a fontos. es azt nem tudod megallapitani par kommentbol itt.
2012. aug. 8. 14:53
 15/30 anonim ***** válasza:
Van egy biztos helye..
2012. aug. 8. 14:54
 16/30 ASOT ***** válasza:

igen akarhat komoly kapcsolatot!

De nem biztos h annyira komolyat h házasság meg gyerek.

de attól még akarhat komolyat h édeskettesben lesznek és élhetnek együtt is.

2012. aug. 8. 14:55
 17/30 A kérdező kommentje:

Jó, akkor megpróbálom összerakni:

aki az anyjával él 30 évesen, tunya, sosem lesz komoly, ő csak kalandozó típus?

aki 30 évesen önálló, az alkalmasabb komoly kapcsolatra?

EZ LENNE A LÉNYEG? Ezt akartad mondani?

2012. aug. 8. 14:56
 18/30 anonim ***** válasza:

Jobbára én is ezért keresgéltem a 30 feletti korosztályban, általánosságban elmondhatónak kellene lennie (már csak józan ésszel gondolkodva is), de nem az. Ma már nem csak a nők akarnak egyre később gyereket, hanem a pasik is. 35 felett meg általában már két véglet van: vagy van már gyereke és exfelesége, és nem akar újabbat egyikből sem, vagy soha nem is akar gyereket, mert annyira rákapott az agglegény életre.

A mostani párom 30, és többek között azért vagyok vele, mert ő már nem a 20évesek bulizós életmódját éli.

De találkoztam számtalan olyan 30 körüli pasival, akik nyíltan közölték, hogy nekik szexkapcsolat kell, semmi komoly. Volt olyan, akinek már gyereke is volt, és azt állította, épp ezért akar még bulizni, mert a hosszú kapcsolatában, ahonnan a gyerek van, rájött, hogy nem élt még. Ezek nem férfiak, hiába idősebbek.

24/N

2012. aug. 8. 15:00
 19/30 ASOT ***** válasza:

NEM! :)

Aki egyedül él az ugyanúgy élhet kicsapongó bulis életet, járhat minden nap bulizni szórakozni vihet haza naponta másik csajt csak nem haza hanem saját lakásba.

És aki otthon él annál az a különbség h nem kell mindenre odafigyelnie maximálisan. DE! akarhat komolyat az aki otthon él és az is aki külön lakásban. Csak sokan nem tehetik meg azt h egyedül elmenjenek külön lakásba.

Viszont! ha van párjuk aki szintén keres akkor 2-en már simán.

de lényeg h ezaz egész egy általánosított dolog.

ez nem igaz ennyi.

Embere válogatja.

2012. aug. 8. 15:01
 20/30 A kérdező kommentje:

Kedves 18-as, pont erre gondoltam.

Hogy mi alapján lehet eldönteni, hogy melyik kategória, hogy érdemes-e időt szentelni rá?

Becsapódhatok, mert azt hihetném, jaj hogy szeret, 30 éves ..stb, de kiderül 5 év múlva ő nem akar családot. Na akkor bukta van. Most így csesztem 6 évet az életemből. Hitegetett, de szépen kinyilt a szemem, hogy jesszus, ha eddig nem lépett semmit, ezután sem fog.

2012. aug. 8. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!