Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az allitas?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ha megjon a menstruacio az meg nem jelenti azt hogy nem esett esetleg vki teherbe..de ugy hallottam hogy ha ilyen alvadt ver darabok is jonnek ki akkor kizarhato a terhesseg.mennyire igaz ez?
2012. júl. 22. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lenne egyszerűbb venni egy rohadt doboz gumit?????
2012. júl. 22. 21:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kell egybol leszolni.. Amugymeg szedek fogamzasgatlot;) csak erdeklodok
2012. júl. 22. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
bármikor lehetsz terhes, fogjátok már fel! (persze persze az esélyek mások, de most nem ez a kérdés, meg a lényeg. ne kockáztasson senki!!)
2012. júl. 22. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:

3-as:

ezt sosem fogja felfogni senki:)

különben már csődöt mondott volna a gyakorikerdesek.hu!:D

2012. júl. 22. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor minek irtok ha tudtok normalisan valaszolni..nem azt irtam h terhes vagyok..csak hallottam ezt a dolgot es erdekelt..
2012. júl. 22. 21:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtok*
2012. júl. 22. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
és, szerintem én sem arra reagáltam, hogy te terhes lennél, már bocs. -.-
2012. júl. 22. 22:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor mer nem lehet a kerdesre valaszolni.csak annyit szerettem vna megtudni h az alvadt ver elvileg kizarja a terhesseget.es h igaz-e
2012. júl. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!