Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Fiúk) Akik néztétek az Éden Hotelt! Kiválasztanátok, hogy melyik állítás melyik lányra igaz?
Véleményed szerint az 'Éden lányok' közül..
Ki a legszebb?
Kinek a legjobb az alakja?
Kinek volt a legszimpatikusabb a viselkedése?
Ki volt számodra unszinpatikus?
Összességében te melyik lánnyal jönnél össze?
Ez csak egy ilyen elmérésféle, kérem, hogy normálisan válaszoljatok és ne a műsort minősítsétek. Nem az a kérdés.
Köszönöm előre is mindenki válaszát;)
20L
*
felmérés
Adél
Adél
Adél
Nem Adél
Adél
20/F
:)
Köszi
Ha nem Adél akkor ki?:)
Amúgy nem ugrik most be hirtelen, hogy ő ki is volt, de mindjárt utána nézek:)
Ki a legszebb?
Kriszta
Kinek a legjobb az alakja?
Kriszta
Kinek volt a legszimpatikusabb a viselkedése?
Talán az Alíz.
Ki volt számodra unszinpatikus?
A szereplők döntő többsége.
Összességében te melyik lánnyal jönnél össze?
Ha a Jennifert, az Alízt és a Krisztát össze lehetne gyúrni... de nem lehet, így egyikkel sem. Rengeteg személyiségbeli hiba kibukott útközben. Talán még Alíz részéről érthető leginkább, hogy miért változott meg a játék végére.
Neked is köszi:)
Ezt hogy érted, hogy megváltozott a viselkedése?Arra , hogy többet beszélt, jobban nyitott a többiek felé? Vagy hogy taktikásabb lett?
Volt Adél nevű játékos?!:)
Sejtettem, hogy rá gondoltál..
Végülis hasonlít a 2 név:)
Én ismerem személyesen, igaz már régebben beszéltem vele.
Szerintem önmagát adta a műsorban is.
Nekem ő volt az egyik legszimpatikusabb lányok közül, függetlenül attól, hogy már amúgy is ismertem.
Ha jól tudom van most barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!