Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz majdnem minden 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz majdnem minden 30 év körüli férfira az állítás?

Figyelt kérdés

Azt szokás mondani, egy 30 éves már a stabil, biztonságos élethez keres párt. Már komoly kapcsolatot szeretne, mert benne van a korban.

Mit gondoltok erről?

2012. aug. 8. 14:44
1 2 3
 21/30 ASOT ***** válasza:

és köbö azt is hozzá tudnám csapni amit a 19-es írt.

lehet egy 25 éves is komoly és lehet egy 30 éves is.

és lehet egy 25 évesnek is ex barátnő vagy feleség és lehet gyereke, és ugyanúgy 30 nak is.

De! attól h valaki 30 éves és nincs még komoly kapcsolata, az nem jelenti azt h nem is volt és hogy nem is akar!! Stimmt?

A pasiknak nehéz olyan lányt találni a nőknek meg nehéz olyan pasit...

2012. aug. 8. 15:05
 22/30 Pityeeesz ***** válasza:
30 évesen nagyon kevesen vágynak komoly kapcsolatra. Mi férfiak ekkoriban vagyunk a csúcson és pont ilyenkor kötnénk le magunkat egy nő mellett?
2012. aug. 8. 15:08
 23/30 ASOT ***** válasza:

kérdező:

"azt hihetném, jaj hogy szeret, 30 éves ..stb, de kiderül 5 év múlva ő nem akar családot. Na akkor bukta van. Most így csesztem 6 évet az életemből."---> ezzel és hasonló problémákkal az a baj, hogy kiszámíthatatlan!

sosem lehet tudni! Lehet valakiről azt gondolod h sosem akar gyereket és kiderül h még is.

Ahhoz h meg tudjuk ki milyen ember, ahhoz meg kell ismerni. És hát ez olyan dolog, hogy van aki 1 év után hagyja el a párját és van aki 20!

6 év alatt változhat jóra és rosszabbra is a kilátások.

EZT NEM LEHET ELŐRE TUDNI! SŐT SEMMIT SEM! Az ilyen dolgok benne vannak a pakliban. ilyen az élet.

24/30 anonim ***** válasza:
Ha a biztonságra vágynék, nem keresnék párt.
 25/30 Diavolino44 ***** válasza:
Szeritem ez kb 15-20 eve volt igy. Szuleim s az exeim szuleinel is. Apa 28 volt amikor szulettem, anya 20. Lassan enis 28 vagyok s pont emiatt lett vege az elozo kapcsolatomnak mert mar a hazassaggal meg a gyerekkel ^riogatott^.
2012. aug. 8. 15:16
 26/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ez olyan dolog, kedves kérdező, hogy beszélni kell róla (nyilván nem az első randin). Szóba kell hozni, meg kell kérdezni, hogy mik a tervei. Hogy látja magát öt év múlva? Már az is sokat elmond, hogy az ötéves tervében benne vagy-e.

Ha nem kérdezed meg, sosem fogod megtudni, mert a pasik maguktól nem kezdenek el áradozni, hogy feleséget meg gyereket akarnak. Egyszerűen nem így építették fel őket.

24/N (18-as)

2012. aug. 8. 17:16
 27/30 A kérdező kommentje:
Én beszéltem róla, mégis át lettem vágva.
2012. aug. 8. 17:18
 28/30 anonim ***** válasza:
És mondta, hogy ő is akar gyereket, meg házasságot?
2012. aug. 8. 17:19
 29/30 A kérdező kommentje:

Persze, áradozott magától is, következő nap meg mire akarjon ebben az országban?

Ezt kaptam 6 évig, amiből elegem lett.

2012. aug. 8. 17:21
 30/30 anonim ***** válasza:
Megértem, de sajnos ezt nem lehet kiszűrni. Legalábbis ennél jobban nem.
2012. aug. 8. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!