Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek joga van a boldogs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek joga van a boldogsághoz?

Figyelt kérdés

Még akkor is, ha ezt csak mások boldogtalanná tételével érhetjük el?

Pl. akire vágyunk, az már valaki "másé", de megszerezzük őt ennek ellenére is, mert ő tesz boldoggá és mi is boldoggá tudjuk tenni őt!

2012. dec. 20. 13:20
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Mert az embereknek fogalmuk sincs mit beszélnek. Csak zengik a tőlük elvárt marhaságokat, de ugyanúgy küzdenének életük szerelméért, mint bárki más.

Az én páromba is szerelmes egy nő, meg is mondta neki mikor mi összejöttünk. Eszem ágában sem volt haragudni rá, nem tehet róla, hogy belé szerelmes és jól tette, hogy megadta az esélyt, nem pedig megalkudott a sorssal. A mai napig tisztelem ezt a nőt a bátorságáért és véleményéért.

2012. dec. 20. 13:47
 12/37 A kérdező kommentje:
Amikor még nem voltam ilyen helyzetben, akkor sem gondolkoztam ennyire vaskalaposan erről a témáról. De igazán csak akkor értettem meg a jelentőségét ennek a kijelentésnek, amikor egy olyan férfiba szerettem bele, akinek már családja volt. Akkor kérdeztem meg magamtól, hogy akkor én sosem lehetek boldog? Az érzelmek sajnos nem kapcsolóval működnek, nem tudom lekapcsolni, hogy márpedig én most nem érzek semmit sem iránta, nem megy. Megadom neki a lehetőséget, hogy ő döntsön, de természetesen tiszteletben tartom majd ezt a döntést.
2012. dec. 20. 13:51
 13/37 Jézus :) ***** válasza:

Ha a másik otthagy valakit miattad, és veled összejön, honnan tudod, hogy veled nem teszi meg majd ugyanezt?

Ja hogy ő az igazi? És akkor örökre együtt maradtok? Mi a biztosíték? Gondolhatsz csk saját magadra. A legtöbb egoista úgyis ezt csinálja.

"Gazdag, sikeres csak mások eltaposásával lehetsz."

Ez szerintetek az élet értelme? Nem lenne szebb egy olyan Világ, ahol ha meglátsz valakit közeledni, nem egyből arra gondolsz, hogy jaj lehet , hogy bántani fog. Hogy megbízzunk a másikban? Ne legyenek előítéleteink?

Élhetsz elnyomó egoista ként is, de sosem leszel boldog, mert folyton szorongani fogsz. Senkiben sem fogsz megbízni, mert tudod, hogy benned sem bízhatnak, ha képesvoltál ilyet tenni. Irigykedni fogsz, barátra, barátnőre vagyonra, bármire. Félni fogsz, mindentől. Hogy amit megszereztél azt egyszer elvesztheted. persze. Élhetsz így is :)

2012. dec. 20. 13:52
 14/37 anonim ***** válasza:

És akkor te vagy a legkorrektebb ember :)

Te csinálod jól, nem a többiek.

2012. dec. 20. 13:53
 15/37 anonim ***** válasza:

Wtf, miért ne lehetne ő az igazi? Ha meg nem az, akkor mi van? Nyilván a másiknak sem volt az, akkor nem hagyta volna el.

Mondom, ezen az elven mindenki élete első szerelmével kéne éljen.

2012. dec. 20. 13:54
 16/37 A kérdező kommentje:

Egy veréb nem csinál nyarat - ha már a mondásoknál tartunk! Én hiába leszek jobb, rendesebb másokkal, az egész világot úgysem fogom tudni megváltoztatni, talán ezért inkább alakulok hozzá, és teszek azért, hogy legalább én boldog legyek, mert más ezzel úgysem fog foglalkozni!

Azt pedig előre eldönteni, hogy ki az igazi és ki nem, hát elég nehéz úgy, hogy meg sem próbáljuk. Aztán egy életen át szidhatom magam, hogy elszalasztottam a lehetőséget. Ráadásul előtt-utóbb mindenki lehorgonyoz valaki mellett, jobb esetben ez lesz az "igazi", már ha létezik ilyen!

2012. dec. 20. 13:58
 17/37 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki kapcsolatban él, még nem akadály, pláne fiatal korban. Lehet ismerkedni, próbálkozni, legfeljebb lepattint.

Viszont ha valaki pl. hordja a jegygyűrűjét, az határozottan azt jelenti, hogy hagyják ezzel békén.

2012. dec. 20. 14:22
 18/37 anonim ***** válasza:

két dolog tűnt fel veled a problémáddal, kérdéseddel kapcsolatban:

1) jog? Ha te mást gondolsz róla, attól még ez egy szó, aminek van jelentése. Sőt definíciója van neki.

2) Hacsak megerősítést kérsz, mert szarul érzed magad, akkor te már döntöttél is.

Érted mi a parám? Ha pl bemész egy ruha boltba, találsz egy tök jó felsőt, de ááj ez fene drága, de piszok jól néz ki. Akkor is van jogod megvenni, cserébe kiürül a pénztárcád, amiért bűntudatod lehet, hogy mások meg éheznek (Afrikában vagy bárhol máshol). Most ez egy hülye példának hangozhat. Amit te most csinálsz, az az lenne ebben a helyzetben, hogy mondogatod magadnak és társakat keresel rá, hogy áá ugye nem is éheznek Afrikában olyan durván, de ez már egy másik dolog. Ez nem az hogy van-e jogod hozzá vagy nincs. Ez már az, hogy éltél vele, de nem akarod a fonákját. Sokan hangoztatják ma, hogy mihez kinek van joga, de az mindig feledésbe merül, hogy a (jog by any means) egy mindig kétélű dolog. Soha nem arról van szó, hogy majd jövök én is mivel nekem jogom van, nekem hawaii van és királyság ingyen császtok, mert jogom van nekem és sajátom. Ilyen nincsen a világban.

2012. dec. 20. 14:37
 19/37 Jézus :) ***** válasza:

" és teszek azért, hogy legalább én boldog legyek, mert más ezzel úgysem fog foglalkozni!"

Próbáld ennek az ellenkezőjét elképzelni. Hogy mindenki kedves, megértő és előítéletek nélküli. Csak ezt szerettem volna, hogy képzeld el. Ugye mennyivel szebb lenne a Világ?

Csak mivel sokan gondolkodnak úgy mint te, ezért nem is fog megtörténni. Az egó egy olyan féreg, amit észre sem veszel addig, amíg tiszta szívből nem szerettél.

2012. dec. 20. 14:40
 20/37 anonim ***** válasza:
Már írtam, azért skandálják itt bizonyos! emberek,hogy el ne merd szedni, meg micsoda pofátlanság, meg féreg vagy satöbbi... mert ők éppen párkapcsolatban vannak, úgy ahogy boldogok, sejthető hogy milyen nehezen jött össze nekik, és ugye ezeket a forumokat marhasokan olvassák, bárki! olvashatja, aki épp holnap pont egy SZEDD EL NYUGODTAN! szövegtől felbuzdulva épp az ő kapcsolatukat fogja szétdarálni. Fosnak ezek az emberek akik ezt ellenzik, mert se magukban, sem a párjukban nem hisznek igazán, hogy képesek megtartani az együttlétüket. Így nyiván azokat a hódító szándékú embereket, akik csak esélyt adnának maguknak és bepróbálkoznak, hátha megnyerhetik a nekik tetsző leányzót aki még! foglalt, szóval ezeket útálják, és próbálják itt mosni az agyukat a hódítóknak,hogy férgek lennének ,ha megtennék, hogy elszakítják őt a hozzá rabszolgaként láncolt partnerétől. Ha szereti tudja el is engedni! _MEnjen, ha mennie kell! Ha elhódítható akkor menjen a francos fenébe! és ezen az alapon eleve a féltékenység fogalma is csupán elmebetegség. Ezek az emberek tehát következésképpen akik azt írják, hogy akik elszedik más nőjét azok szemetek, ők tulajdonképpen ELMEBETEGEK, önbizalomhiányosságuk miatt.
2012. dec. 20. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!