Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik percben a másikban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik percben a másikban olyan. Ez szerintetek miért van?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki 14 éves. Én most decemberben leszek 13. Nagyon tetszik, már régóta. Most a sulinkban lesz nyitótánc (keringő) és együtt kell táncolnunk. Tanárnő rávette, hogy táncoljon velem. A próbán minden jól ment. A buszmegállóban észrevettem, hogy néha-néha odanézegetem hozzám és rám mosolyog. (Tudja, hogy tetszik nekem) Ma meg üzent a legjobb barátnőmmel, hogy ő nem táncol, mert ő a táncot nem fogja megtanulni, béna benne. Pedig a próbán egyáltalán nem volt béna. Akkor jól elvoltunk, nevetgéltünk meg minden. Ma meg már táncolni sem akar. Ebben az az érdekes, hogy a szünetekben is mindig rám néz, mosolyog és elpirul. Most mi baja lett hirtelen? Talán félénk lenne?

Tudom, hogy még fiatalok vagyunk az ilyenekhez, de engem akkor is aggaszt ez a dolog. Egyik percben még (talán) tetszek neki, a másikban meg...érdekes.

Szerintetek mi lehet ez? Kérlek adjatok tanácsokat, hogyan kerülhetnénk egymáshoz közelebb?

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2012. dec. 19. 17:55
 1/7 A kérdező kommentje:

Bocsánat, a kérdést véletlen elírtam:

Az egyik percben ilyen, a másikban olyan.

2012. dec. 19. 17:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Nah, ezt is szépen elírtam, bocsánat:

(Tudja, hogy tetszik nekem)

2012. dec. 19. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
merevedése lett tánc közben, ettől jött zavarba.
2012. dec. 19. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Minimum bejössz neki, de az is lehet, hogy beléd esett. Győzd meg, hogy táncoljon veled oszt hajrá! :)
2012. dec. 19. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet h tényleg bénának tartja magát.
2012. dec. 19. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

De helyesek vagytok:DD Minden jót Nektek.

Valószínűleg tetszel ennek a fiúnak nem is kicsit.

2012. dec. 19. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat! :)

Remélem összejön!

2012. dec. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!