Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg olyan hirtelen jönnek...

Tényleg olyan hirtelen jönnek a fájások, hogy egyik percben semmi, a másikban meg jön a fájás? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Az első babám császáros lett,mert nem volt fájásom,a magzatvíz meg elfolyt,így nálam ugy lett megindítva,ezért érdekelne,milyen ha spontán jönnek a fájások.
2010. szept. 17. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
így igaz, de úgy képzeld el, mint egy hullámot, jön, érzed amikor elkezdődik, és egyre erősödik az intenzitása, egészen addig amíg már úgy érzed, innen már nm tud erősödni, mert az már igazán kibírhatatlan lenne (valójában már így is az), és akkor elkezd csökkeni, és elmúlik. aztán pár perc szünet, és megint...és megint... :)
2010. szept. 17. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az apró kis görcsökből órák alatt lett erős fájás.
2010. szept. 17. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, nekem egyáltalán nem erős fájásokkal kezdődött. Először annyira nem fájt, hogy 5 percesekkel elvoltam egy egész éjszakán át. Pont annyira fájt, hogy ne legyen vészes, de ne tudjak aludni.

De mire szülőszobára kerültem másnap reggel 2 perces fájásokkal addigra már eléggé rendesen fájt.

Ott a mellettem lévő szobában lévő lány ugyanígy volt, nem voltak fájásai, őt is császározták végül. Én totál kész voltam tőle, hogy én majd megőrülök a fájdalomtól, ő meg hang nélkül sétál ki a mosdóba. :D

2010. szept. 17. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:

SZia!

Nekem elfolyt a magzatvizem, akkor még nem éreztem semmit az égvilágon.

Kb. 1 óra múlva kezdett derengeni valami nagyon halvány mensiszerű érzés, inkább csak olyan "mindjárt megjön" érzés. De ez kapásból kb. 3-4-5 percenként, mindegyik egy icipicit lett erősebb. Aztán sűrűsödött, kb. 2 percenként jöttek, és erősségben szépen eljutottam az égető, "mindjárt széthasadok", nagyon brutális fájásokig. Ez volt a második szülésem.

Az elsőnél is semmi fájásokkal,2 ujjnyira tágulva indultam, burokrepesztés, oxitocin. Amikor jöttek a méhösszehúzódások, fura módon egyáltalán nem a hasam fájt, nem is éreztem ott semmit, viszont a derekam, a keresztcsontom fájt rettenetesen.

2010. szept. 17. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem mikor elkezdődött a vajúdás alig volt valami, inkább csak zavaró volt, nem fájdalmas.

Szivárgott a vizem, de nem repedt meg rendesen a burok... Aztán a doki szúrt egyet, na abban a pillanatban azt hittem eltöröm az ágyat, olyan görcsöket kaptam... Repesztés után szünet nélkül fájtam, aztán egy 10perc után beállt 10percesekre, de mozdulni sem.

2010. szept. 18. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!