Tényleg olyan hirtelen jönnek a fájások, hogy egyik percben semmi, a másikban meg jön a fájás? Tapasztalatok?
Nem, nekem egyáltalán nem erős fájásokkal kezdődött. Először annyira nem fájt, hogy 5 percesekkel elvoltam egy egész éjszakán át. Pont annyira fájt, hogy ne legyen vészes, de ne tudjak aludni.
De mire szülőszobára kerültem másnap reggel 2 perces fájásokkal addigra már eléggé rendesen fájt.
Ott a mellettem lévő szobában lévő lány ugyanígy volt, nem voltak fájásai, őt is császározták végül. Én totál kész voltam tőle, hogy én majd megőrülök a fájdalomtól, ő meg hang nélkül sétál ki a mosdóba. :D
SZia!
Nekem elfolyt a magzatvizem, akkor még nem éreztem semmit az égvilágon.
Kb. 1 óra múlva kezdett derengeni valami nagyon halvány mensiszerű érzés, inkább csak olyan "mindjárt megjön" érzés. De ez kapásból kb. 3-4-5 percenként, mindegyik egy icipicit lett erősebb. Aztán sűrűsödött, kb. 2 percenként jöttek, és erősségben szépen eljutottam az égető, "mindjárt széthasadok", nagyon brutális fájásokig. Ez volt a második szülésem.
Az elsőnél is semmi fájásokkal,2 ujjnyira tágulva indultam, burokrepesztés, oxitocin. Amikor jöttek a méhösszehúzódások, fura módon egyáltalán nem a hasam fájt, nem is éreztem ott semmit, viszont a derekam, a keresztcsontom fájt rettenetesen.
Nekem mikor elkezdődött a vajúdás alig volt valami, inkább csak zavaró volt, nem fájdalmas.
Szivárgott a vizem, de nem repedt meg rendesen a burok... Aztán a doki szúrt egyet, na abban a pillanatban azt hittem eltöröm az ágyat, olyan görcsöket kaptam... Repesztés után szünet nélkül fájtam, aztán egy 10perc után beállt 10percesekre, de mozdulni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!