Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk hogy van ez, egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk hogy van ez, egyik percben még édes kicsi szívem, meg drágám, a másikban kolléganő. Én nem értem, most hogy van ez?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom jött valaki.
2009. nov. 17. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
én sem értem ... hogy is van ez ?
2009. nov. 17. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem jött senki,sőt az édes kicsi szívemet olyankor mondta mikor vagy 6an voltak körülöttünk.De nem vagyok a barátnője akkor minek mond ilyeneket?Jól elvagyunk,de tovább nem jutottunk és nem miattam.Viszont szólni se merek hogy ne mondjon ilyeneket mert jól esik.Csak nem értem hogy mit akar.
2009. nov. 17. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi,egy kis munkahelyi flört mindenhol megesik..;)
2009. nov. 17. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Flörtöl Veled,ennyi.Ne vedd véresen komolyan!Majd ha négyszemközt elkéri a számod,akkor gyanakodhatsz.Addig meg add a jeleket.Különben lehet ám,hogy flörtölget,de mondjuk foglalt.Tapasztalat.Bocsi,hogy írtam... Egy csajszi
2009. nov. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!