Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, ti tényleg nemjárnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti tényleg nemjárnátok egy csajjal csak mert van egy kis pocija meg kis felesleg a fenekén?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 20:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány akkor a legszebb, ha van egy kis párnácska a pociján, tehát én imádom, ha van egy kis domborodó pocija, persze, azon kívül, mikor babát vár! A húsos popsi is csodálatos!
2009. aug. 23. 07:43
 12/20 A kérdező kommentje:

Megértem mind2 véleményt!

De igaz...annyira azért nemvagyok dagadt h mangalica legyek.! SőT...

2009. aug. 23. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Aki fiu és egy csajban először a lelki szépséget látja meg, szerintem vagy vak vagy hazudik.Nincs olyan férfi ember aki ha meglát egy szép nőt le se szarja mert csak 3as matekból a lány.De aztán ha egy hízódisznót meglát és eltud vele beszélgetni jól akkor egyből belézúg és elkezdi döfni azonnal.

A szerelemhez kell testi, és lelki vonzalom.Ha egyik is hiányzik akkor nem beszélünk szerelemről.

Szóval a külső megjelenés egy nőnél nagyon fontos!:)

a mangalicás bunkó voltam

2009. aug. 23. 11:39
 14/20 A kérdező kommentje:
egyetértek,h a fiuk először a külsőt nézik! De mi mást lehetne? Nemlát bele az emeber fejébe! A lányok is ígyvannak ezzel. Viszont a kérdésem lényege, h ismersz egy szép lányt (beszélgettél->megismerted) viszont van ez a kis súlyfelesleg probléma.
2009. aug. 23. 12:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Izlések és pofonok. Van akit nem zavar.

De nekem a vékonyak tetszenek.

19/f

2009. aug. 23. 12:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Tapasztalat:

keveseknek kellesz ha egyeltalán nem látszik ki a bordád, nem vagy anorexiás, sem pedig magas, szőke, kékszemű sellőlány... :/

Én pedig nem vagyok... vállalom. És azt is hogy egyedül kelljen élnem. Ez jutott nekünk.

16/L

2009. aug. 23. 17:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Ácsi-ácsi most arra célzol h sosem lesz senkink? Olvastad a fentebbi válaszokat? Vanakit nemzavar!
2009. aug. 24. 15:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyén függő van aki a Molettet szereti de pseciel én nem
2009. aug. 26. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Álljon meg a menet... a 16 éves lány aki molettnek mondja magát és nem lesz senkije miért mondja a szép lányokra azt hogy anorexiás?Az egy betegség és undoritó!Nem vagy tisztába a fogalmakkal. Szerintem neked se esik jól ha dagadt disznónak neveznek.(mikozben nem vagy az, de ha már tulzásoknál tartunk...)
2009. aug. 27. 15:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen-igen én is féltékeny vagyok néhány csinos lányra de akkor aztmondom h jó neki és nem kicikizem :)
2009. aug. 27. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!