Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam némi felesleg utóbbi időbe jött fel, félek igy randira menni zavarni fogja?
Figyelt kérdés
szóval lány vagyok 20 éves utóbbi pár hónapba hiztam de teljesen arányosan mell:115 derék 75 csipő 105
170 magas vagyok van egy régi ismerősöm akivel lehet randizok így is tetszhetek még neki?
2010. szept. 29. 21:51
1/5 anonim válasza:
Persze... Ha elmegy veled randizni akkor valszeg teccel neki!
2/5 anonim válasza:
Ismerjétek meg újra egymást, ha rég nem találkoztatok most erre van szükség. Ha Ő a te embered, túl lép olyan apróságokon, mint milyen a csípőd meg ilyenek. Legyen önbizalmad, öltözz úgy, hogy magadnak tetsz. És tedd félre az ilyen buta megfelelési kényszereket. És ha nem tetszel neki? Akkor mi van? Akkor legalább megtudod, hogy nem ő a nagy Ő-d.
Hajrá :)
3/5 anonim válasza:
Ne törődj semmivel, tuti tetszel majd neki! Én annyira imádom ha van mit fogni és apasik nagy része így van ezzel. Nyugi!:)
4/5 anonim válasza:
Csípő 105? Inkább gyere velem randizni! :D
5/5 anonim válasza:
Utálom a vékony nőket,szex közben mindíg összeverem a farkam rajtuk mert olyan csontos a puncijuk.Te nagyon bejönnél nekem! 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!