Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak el egy lányt randira?
Jó elég hülye kérdés, de mégis hogy még életemben nem hívtam el senkit randira és már nem vagyok olyan fiatal :S A dolgot úgyértem, mondjuk köszönő viszonyban vagy a lánnyal, de semmi több, néha beszéltek annyi max. Hogy hívnátok el? Egy szia nem lenne kedved eljönni sétálni a hősök terére (mondjuk) megteszi? Vagy ennyire hülye vagyok hozzá és így fogok meghalni?
22F fősulis
kicsit beszélgetni vele, nem harapnak, és a fősulis lányok közvetlenebbek is. és úgy kérdezd, hogy "elmegyünk ide/oda?"
határozottan kell kérdezni, nem úgy hogy ha tudsz lenne kedved, meg "nincs kedved?"
Nem úgy születünk meg, hogy már ismerünk mindenkit. Ha nem kommunikálsz esélyed sincs, mitől félsz? Ha elutasítanak, nemcsak egy lány van a Földön. Ha kulturált nőnemű egyedeknél probálkozol, nem fognak megbántani, vagy lebénázni. Ha esetleg kifogsz egy ilyet, az meg az ő szégyene, nem a tied.
Vagy leszervezzünk neked egy randit? Kit szeretnél?
Bocsi,hogy így letörlek,de én akkor se mennék el veled,ha nem akarok,hogyha azzal fenyegetsz,hogy lecsuksz.
Bocsi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!