Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjak randira egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak randira egy olyan lányt?

Figyelt kérdés

Hogy hivjak randira egy olyan lányt akivel nem közös a baráti társaságunk?

Az a baj mindenki csak a saját klubjában menő és nem tom mi a véleményük rólam...

Közülük csak pár embert ismerek haversági szinten. Az ismertek között van a célpont, viszont személyiségeket nem igazán ismerek...

Csak megtetszett. Belezúgtam de nem tudom milyen oldalról közelithetnék felé.

2011. jún. 28. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg szemből, mert akkor észre vesz (:

Amúgy egyszerűen, csak ha egy társaságban vagytok, vagy lesztek vagy csak ha látod az utcán vagy akárhol, menj oda és beszélgess vele :D

2011. jún. 28. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
simán hívd el esetleg azzal az indokkal hogy nagyon megtetszett,szeretnéd jobban megismerni,van kedve eljönni veled ide és ide.. ha azt mondja hogy igen akkor tök jó,innentől meg már szerintem nem nehéz jó témákat találni
2011. jún. 28. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
"szia nem jönnél el velem ..." így! am meg szerintem egy randin az a jó, hogy ha ketten vagytok és nem egy társasággal. őket azért ne hívd el mert elég kellemetlen lesz ha az ő és a te kezedet is egy másik srác is fogja...
2011. jún. 28. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a kommenteket :D a kis poénokon jókat röhögtem... mind hasznos volt és bátorságot meritettem belőlük

még1szer köszi

2011. jún. 28. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez ari.:) Hát csak simán hívd el, odamész hozzá, és elhívod, ilyenkor meg ne azon agyalj, más mit gondol, vagy mond, csak te és ő...:)*-*

21/L

2011. jún. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!