Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjak randira egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak randira egy olyan lányt, aki jelenleg utál?

Figyelt kérdés

Ez a szöveg szerintetek milyen: (felhívom)

Szia! Lenne egy kérdésem, tegyük fel, hogy van egy haverom, akinek tetszik egy csaj, de sajnos nem tudnak találkozni, akkor telefonon elhívni randira egy csajt az gáz?

vÁLASZOL VMIT ÉS, HA Azt válaszolja, hogy nem, akkor: akkor van már programod péntekre?

nah??? kérlek segítsetek nagyon fontos lenne....

Ha vannak egyéb ötletek azok is jól jönnének!! Előre is kösz....

2010. nov. 19. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Miért kell így ügyeskedni? Nem gáz telefonon, mert ha más kapcsolattartási forma nincs, akkor hogyan tudnád másképpen? Mi az, hogy utál?

Simán kérdezd meg, hogy van e valami programja, mert ha nincs akkor csinálhatnátok valamit együtt... Ha kedvel úgy is belemegy, ha nem akkor meg valamit kitalál, feltéve, ha tényleg nincs programja...

2010. nov. 19. 17:50
 2/9 Moszuke ***** válasza:
90%

ez nagyon rossz xd:D

én valami ilyet csináltam:

Szia, azért hívlak, hogy lenne-e kedved holnap meginni valamit vagy sütit zabálni velem?

egyszerű és nagyszerű..:D

2010. nov. 19. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha utál akkor valószinüleg nem fogja felvenni a telefont. :D

Egyébként miért utál?

2010. nov. 19. 17:55
 4/9 A kérdező kommentje:
nem az h utál csak nem hiszem h szánna rám annyi időt..ő egyébként egy olyan lány, aki folyton pasizik és inkább csak szórakozik...egyáltalán nem romantikus és szerintem alig menne bele egy kapcsolatba..De én meg szeretném hódítani...Nos, nem az , hogy után, hanem szerintem kihúzta nála a gyufát az, hogy én is egy laza srác vagyok, bemegyek egy buliba mindenki ismer mindenki happy és a csajok hát szeretnek... és szerintem direkt nem fog belemenni nehogy azt hidjem , hogy őt megkaphatom...Pedig tudom,érzem, hogy vonzódik hozzám, de direkt szivatni fog vagy nem is tudom...Ezek a nők!!!Segítsetek, most minden tanács jól jön!!!
2010. nov. 19. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor lehet egy kis időt rá kell szánnod, hogy lássa azt az oldaladat, hogy tudsz komoly lenni, és készen állsz egy komoly kapcsolatra...
2010. nov. 20. 01:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem velem baj, én készen állok, hanem vele...ő nem nem képes komoly kapcsolatra...:Smeg kellene hódítani...vhogy...
2010. nov. 20. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor majdnem egy csónakban evezünk:), nálam annyi az eltérés, hogy a lány még a régi kapcsolatán nincsen túl teljesen...

Egyedül amit tehetek az az, hogy a bizalmába férkőzök, sokat beszélünk, ha közelebb leszünk egymáshoz akkor lesznek közös programok, és megfelelő időben lépni...

2010. nov. 20. 14:28
 8/9 A kérdező kommentje:
de szerintetek jó ez a szöveg vagy esetleg tudnátok valami jobbat???
2010. nov. 23. 16:54
 9/9 Moszuke ***** válasza:

tök8 a szöveg.. valami nagyon átlátszó kell és kész..

sztem a te szöveged elég gyenge, de te tudod..:DD

22/f

írtam fentebb, hogy én hogyan csináltam.. és bejött:)

2010. nov. 24. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!